Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudja a barátnőm hogy szeret-e Ti mit mondtok?
Sziasztok! Lassan fél éve együtt vagyok a barátnőmmel(ő 16 én 18) és én voltam az első kapcsolata. Azonban a karantén miatt csak 2 hetente tudtunk találkozni, és hiányoztunk egymásnak. Azonban mostanában mikor mondtam hogy találkozzunk mindig csak azt mondta, hogy nem tudja. Egyik beszélgetésekben elsírta magát és mondta hogy neki ez sok és nem tudja hogy szeret-e. Ez volt hètfőn. Megbeszéltük, hogy szerdán találkozzunk és találkoztunk is. Mondta hogy lehet az a baja, hogy túl sok voltam neki, mindig én irtam hogy találkozzunk vagy én kezdeményeztem és nem tudta érezni hogy hiányzok(ezt azzal indokolta hogy egy lánynak az kell ami nincs és az nem kell ami megvan). Megbeszéltük és megpróbáltuk újra. Amíg ott voltam nagyon jól elvoltunk, éreztem hogy szeret de ha 1 percre nem foglalkoztam vele már bújt oda hozzám és szeretgetett. Ma(csütörtök) kérdeztem hogy tudja-e már, hogy mit érez de mondta hogy nem.(egyébként a kapcsolatunk elején volt egy "szünet" ami után sokkal jobb lett a kapcsolatunk, akkor se tudta eldönteni hogy mit érez)
Azt mondja hogy össze van zavarodva és nem tudja mi van. De amíg ott voltam láttam rajta hogy szeret. Szerintetek ez így mi? Hogy kéne tennem?
Ez miért nem a tini párkapcsolatok kategóiában van? Mert tipikusan az.
A barátnőd csinálja a drámát, és nagy szavakba öntött butaságokat hord össze ahelyett, hogy magába nézne és tisztázná a kapcsolattal szembeni ellenérzései (mert azok már biztos, hogy vannak) okát.
Aki szeret, az örül, hogy keresed, várja, hogy veled lehessen, és nem "túl sok vagy", hanem sosem elég belőled.
Én azt tippelném, hogy szeretne végre járni valakivel, vágyik a közelségre, de téged nem szeret. Kedvel, de nem szeret. A szerelem gondolatát szereti. Kapcsolatot akar, téged viszont nem. De ismétlem: ez csak tipp.
"egy lánynak az kell ami nincs és az nem kell ami megvan"
-.-' Bullshit.
Üzenem neki, hogy legyen szíves, és ne erősítse már a legkárosabb, legnegatívabb sztereotípiákat a nőkről.
31N
Egyetértek azzal, aki azt írta, hogyha nem tudja, hogy szeret-e akkor nem szeret. Anno se tudta, lehet hogy a szerelem gondolatát szerette, vagy az együtt töltött időt, és így, hogy nem találkoztatok olyan sűrűn lefoglalta magát mással, már nem is hiányoztál neki annyira.
Szerintem a párkapcsolat azért van, hogy a bajokat közösen, nem szünettel oldjátok meg, jóban-rosszban. Engedd el, és ha szeret vissza fogja könyörögni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!