Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudja a barátnőm hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudja a barátnőm hogy szeret-e Ti mit mondtok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan fél éve együtt vagyok a barátnőmmel(ő 16 én 18) és én voltam az első kapcsolata. Azonban a karantén miatt csak 2 hetente tudtunk találkozni, és hiányoztunk egymásnak. Azonban mostanában mikor mondtam hogy találkozzunk mindig csak azt mondta, hogy nem tudja. Egyik beszélgetésekben elsírta magát és mondta hogy neki ez sok és nem tudja hogy szeret-e. Ez volt hètfőn. Megbeszéltük, hogy szerdán találkozzunk és találkoztunk is. Mondta hogy lehet az a baja, hogy túl sok voltam neki, mindig én irtam hogy találkozzunk vagy én kezdeményeztem és nem tudta érezni hogy hiányzok(ezt azzal indokolta hogy egy lánynak az kell ami nincs és az nem kell ami megvan). Megbeszéltük és megpróbáltuk újra. Amíg ott voltam nagyon jól elvoltunk, éreztem hogy szeret de ha 1 percre nem foglalkoztam vele már bújt oda hozzám és szeretgetett. Ma(csütörtök) kérdeztem hogy tudja-e már, hogy mit érez de mondta hogy nem.(egyébként a kapcsolatunk elején volt egy "szünet" ami után sokkal jobb lett a kapcsolatunk, akkor se tudta eldönteni hogy mit érez)

Azt mondja hogy össze van zavarodva és nem tudja mi van. De amíg ott voltam láttam rajta hogy szeret. Szerintetek ez így mi? Hogy kéne tennem?

#szerelem #probléma #Nem tudja hogy mit érez
2020. jún. 12. 01:28
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Ha valaki nem tudja, hogy szeret -e, akkor nem szeret!
2020. jún. 12. 01:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Annó se tudta, hogy szeret-e. Egy hétig nem beszéltünk, találkoztunk és onnantól már tudta, hogy szeret
2020. jún. 12. 01:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért nem a tini párkapcsolatok kategóiában van? Mert tipikusan az.

A barátnőd csinálja a drámát, és nagy szavakba öntött butaságokat hord össze ahelyett, hogy magába nézne és tisztázná a kapcsolattal szembeni ellenérzései (mert azok már biztos, hogy vannak) okát.

Aki szeret, az örül, hogy keresed, várja, hogy veled lehessen, és nem "túl sok vagy", hanem sosem elég belőled.

Én azt tippelném, hogy szeretne végre járni valakivel, vágyik a közelségre, de téged nem szeret. Kedvel, de nem szeret. A szerelem gondolatát szereti. Kapcsolatot akar, téged viszont nem. De ismétlem: ez csak tipp.

"egy lánynak az kell ami nincs és az nem kell ami megvan"

-.-' Bullshit.

Üzenem neki, hogy legyen szíves, és ne erősítse már a legkárosabb, legnegatívabb sztereotípiákat a nőkről.

31N

2020. jún. 12. 07:43
 4/8 anonim válasza:
100%
Túl sok az insta.. ne onnan tanulja meg, hogy milyen egy párkapcsolat stb. Nekem is eltartott egy ideig, amíg nem azt néztem, hogy kívülre szép legyen a dolog, hanem teljesen önmagamat merjem adni és élvezni, azt, ami van. Mert egymást választottuk, és nap, mint nap, egymást válasszuk minden hülyeséggel együtt.
2020. jún. 12. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek azzal, aki azt írta, hogyha nem tudja, hogy szeret-e akkor nem szeret. Anno se tudta, lehet hogy a szerelem gondolatát szerette, vagy az együtt töltött időt, és így, hogy nem találkoztatok olyan sűrűn lefoglalta magát mással, már nem is hiányoztál neki annyira.

Szerintem a párkapcsolat azért van, hogy a bajokat közösen, nem szünettel oldjátok meg, jóban-rosszban. Engedd el, és ha szeret vissza fogja könyörögni magát.

2020. jún. 12. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Állj le! Ne nyaggasd folyton, hogy szeret-e! Ne kérdezd tőle többé! Mondani is fogja előbb-utóbb, de addig is érezteti szavak nélkül, ha szeret. Ha nem érzed, hogy szeret, akkor mi értelme rákérdezni? Ha úgy érzed, nem szeret, lépj le! Ha meg úgy érzed, hogy szeret, akkor ne nyaggasd őt ezzel folyton! Saját magadtól kérdezd meg, hogy aki úgy viselkedik veled, mint ő, az vajon szeret-e. Anélkül is tudnod kell a választ, hogy ő kimondaná. Abból, amiket csinál, ahogyan szól hozzád, ahogy reagál dolgokra. Figyelj rá sokkal de sokkal jobban, ne pedig leckéztesd, hogy szeret-e!
2020. jún. 13. 17:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy 2 hete láttam rajta hogy valami nem okés és mikor rákérdeztem hogy van valami baj hazudott hogy nincsen semmi. De már szakítottunk
2020. jún. 15. 01:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
jobb is
2020. jún. 15. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!