Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mindent elmondtok a párotokkal egymásnak? Vagy tényleg van olyan pasik vagy csajok között amiket csak barátnak vagy barátnőtöknek mondtok el?
Mi csak másfél hónapja vagyunk együtt, ezért én a részemről még nem. Mármint nem hazudok neki, nem is titkolózom de sajnos bizalmatlan vagyok mindenkivel szemben, nekem idő kell. De szép lassan haladunk, egyre többet mesélünk a másiknak és szerintem ez így van rendjén. Nem kell az első héten kitárni az egész életedet. :)
19N
Még a nagyon "gáz" dolgokat is? Nem mindenkinek szeplőtlen, csili-vili a múltja pl.
#6! vagyok!
Igaziból én az öt perces " huhh belesetemekben " nem hiszek! Szerintem kell a randi/ normális ismerkedés! Ami nem abból kellene, hogy álljon, hogy jókat eszünk - iszunk és ennyi. Persze lehet azt is, de egymás folyamatos megismerése a cél... különböző programokon át! Igaziból ahogy halad a kapcsolat és a kommunikáció, mind két Félnek ha lassan is, de nyitnia kell a másik felé. Ami olyan, hogy" ciki " mond el dióhéjban és tedd hozzá, hogy nem szeretnél erről beszélni többet. De akkor is meg van említve. A későbbiekben már nem fog nyomni.. Ő pedig látja, hogy bízol benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!