Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért megy szét egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért megy szét egy tini szerelem? (bővebben lent!!!)

Figyelt kérdés
A húgom (12 éves) most szakított az első "barátjával". Ő akart szakítani vele. Szakított is és most tisztára szenved. Hogyan tudnék neki segíteni, mert nagyon rossz nézni ahogy bánkódik szegény?

2020. jún. 11. 21:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de a húgom szakított a fiúval.
2020. jún. 11. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Magára vessen, oldja meg...

Minek szakított vele, ha szereti? Mert gondolom, ha nem szeretné akkor nem szakított volna vele.

De én alapból azt nem értem, hogy egy 12 évesnek minek „kapcsolat”?🤔Hány éves volt a srác? Ha 16-7 akkor erre tényleg nincs mit mondanom, nagyon gyerek még a húgod...

2020. jún. 11. 22:15
 3/9 anonim válasza:
80%

Kedves elso valszolo!

Szerintem a kerdezo nem pont effajta valaszt vart amilyet te adtal! Mindenki ugy dont az eleterol ahogy kivan. Ebbe nem szolhatsz bele! Segitseget kert, nem kioktatast!

Kedves kerdezo!

Szerintem megbanthatta a baratja vagy valami ilyesmi.

Ha szeretitek a filmehet akkor nezzetek meg egyet sok nasival, vagy sussetek egyutt! Uljetek le beszelgetni. Ha szeretne rola beszelni ugy is fog, ha nem akkor csak hagyj neki idot.

2020. jún. 11. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első két mondat után gondoltam, végülis bármi oka lehet. De akkor miért szakít valaki, ha szereti a másikat, és látszólag oka sincs rá? Ez már nem tiszta.
2020. jún. 11. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert tini szerelem...
2020. jún. 11. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tizenkét éves korban egy lány sem érett a szexuális kapcsolatra. Nem kell semmit sem elkapkodni. Serdülő korban az érzelem hullámzó. Nem szabad komolyan venni a fellángoló érzelmi viharokat. Nem érdemes ebben a korban az érzelmi viharokba belebonyolódni! Ebben a korban a tanulás, sport, játék a fontos. El kell foglalni magát hasznos dolgokkal. Lehet segíteni otthon a házimunkában.
2020. jún. 12. 07:22
 7/9 anonim ***** válasza:
15%

Tizenkét évesen egy lánynak még babáznia, nem fiúznia kéne.

Bár az a fiú is eléggé fogyatékosnak (pedofilnak) tűnik, aki összejön egy 12 éves csajjal...

2020. jún. 12. 11:13
 8/9 A kérdező kommentje:
OK, ahogy látom elég sokan nem értik a kérdésemet, vagy csak nem akarják megérteni. De akkor, hogy világos legyen:a fiú is 12 éves volt, és nem kioktatásokat kértem,hogy mégis miért szerelmes 12 évesen. Szerelmes és kész. Egyedül csak a 3.válaszoló tudott választ adni a kérdésre és neki köszönöm is szépen! Úgyhogy megkérnék mindenkit, hogy hozzá hasonló válaszokat/tanácsokat írjatok! Előre is köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 12. 23:41
 9/9 anonim ***** válasza:
36%

Nem lehet, hogy azért szakított, mert egy szélsőséges példával élve minden jó volt, csak a fiú flörtölt mással/verte/nem volt jó a szex/stb. Nyilván nem tudhatom, hogy mi a tényleges ők, és nem feltétlen ezek.

Vagy rájött, hogy neki nem való, unalmas, de ettől függetlenül még érzett valamit iránta.

Akik nem hisznek a fiatal párkapcsolatban:

[link]

#3 nagyon okosat mondott, szerintem is beszélgessenek. Fontos, hogy ne találkozzon a csávóval. De szerintem nagyon jó az, hogyha egy testvérpár között ilyen jó kapcsolat van.

Sok sikert kérdező! 😁

2020. júl. 12. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!