Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit érzek iránta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érzek iránta?

Figyelt kérdés
Van egy srac, aki egyszer regebben ramirt, hogy tetszem neki, en visszautasitottam, de baratkent meg tovabbra is joban voltunk, beszelgettunk. Egy ido utan nekem is elkezdett megtetszeni, ezt elmondtam neki, kicsit huzta az idod majd vegul visszautasitott es tobbet nem beszeltunk. Aztan most igy a karanten utan ma lattam ot sok ido utan eloszor es eszembejutott hogy mennyire hianyzik. De nem ugy hogy szerelmes vagyok bele, csak egyszeruen hianyzik ahogy beszelgettunk, hianyzik o maga. De nem tudom ezt hova rakni, nem tudom igazan mit erzek iranta, csak meglattam es eszembe jutottak azok az idok.

2020. jún. 9. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
igen
2020. jún. 9. 17:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Mi igen?
2020. jún. 9. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
honnan tudjuk? Minket kérdezel, hogy te mit érzel? Amúgy cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt állsz?
2020. jún. 9. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hasonlo egy fiuval, en 18 vagyok, o 24. Kozos hobbink miatt joba lettunk, de en total csak baratkent tekintettem ra, o meg egyszer igy bevallotta hogy tetszem, de ez semmi mert sok mindenki tetszhet az embernek meg ilyenek, en meg mondtam hogy nekem ez csak baratsag. Aztan egy taborban osszevesztunk(lenyegtelen mar hogy min) es vagy 1 honapig nem beszeltunk utana, kikovetett mindenhol, letorolt. De ez csak egy felreertes volt, amin osszevesztunk, es mindkettonk tehetett rola, nekem meg hianyzott mint barat, ezert irtam neki meg talalkoztunk, kibekultunk. O kozbe mar masokkal csajozott, de megis velem akart lenni, folyton udvarolt, aztan sok honapnyi tenyeren hordozas utan belementem, hogy jo jojjunk ossze. Kesobb kiderult, hogy engem akart felejteni ezekkel a lanyokkal(nem volt egyikkel se komoly, csak beszelgettek) es hogy azert beszelt veluk mert velem osszeveszett, es ezeket el is mondta nekik, nagyon durva, mit sem sejtettem rola. Azota egyutt vagyunk (masfel eve) es nagyon szerelmes lettem bele. Szerintem erdemes megprobalnod, lehet szarul esett neki, hogy visszautasitottad, ez a fiuknak nagyon rontja az onbecsuleset, es most vissza akarja adni lehet.
2020. jún. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!