Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzek még íránta valamit?
Figyelt kérdés
A mostani barátommal együtt vagyunk 8 hónapja, minden jó nincs semmi baj, szeressük egymást. Az exemmel együtt voltam majdnem 1 évet, az is olyan volt hogy volt ott megcsalas, rengeteg veszekedés, hazudozás szinte minden. 1 év után szakítottunk, nem tudtam magam túl tenni ezen, nagyon hosszú ideig tartott, amikor úgy éreztem már nem érdekel megláttam őt egy másik lánnyal azthittem ott fogok összezuhanni. Majdnem 2 évig tartott hogy valamennyire túl léptem rajta. Ki ment Bécsbe dolgozni szoval nem is láttam. (egy faluból vagyunk, a mostani barátommal is) Összejottünk a mostani barátommal minden jó, nagyon szeretem és soha nem akarom elveszíteni. Exemre itt ott gondoltam de nem éreztem semmit, mint egy idegen. Láttam neten hogy van barátnője nem éreztem semmit, figyelmen kívül hagytam. De amikor hosszú idő után újra látom a szívem majd kiugrik. 2szer láttam úgy, hogy nagyon közel voltunk egymáshoz, köszöntünk egymásnak. Nagyon zavarba jöttem, szívem dobogott mindent éreztem egyszerre. Egész nap rajta járt az eszem de utánna megint úgy voltam vele hogy rá gondoltam nem éreztem semmit, ma újra láttam, zavarban voltam m, szívem dobogott, fájdalmat éreztem, boldogságot mindent éreztem most is, de mindig bennem van a tudat hogy hányszor b.... át, nemtudom hogy ez mi. Barátom mindennél jobban szeretem, de ha meglatom az exem csak rajta jár az eszem, kedvetlen vagyok, fájdalmat érzek, boldogságot nagyon rossz. Ő volt az első szerelmem. Lehet még érzek íránta valamit csak még magamnak se akarok bevallani?2019. nov. 22. 14:18
1/3 A kérdező kommentje:
Akarom*
2019. nov. 22. 14:20
2/3 anonim válasza:
Az elso szerelem mindig a legmeghatarozobb, nem tudod elfelejteni. Nyilvan ha mindennap latnad, nem igy reagalnal. Tudat alatt lehet ot keresed a mostani baratodban is, es ezert reagalsz igy
3/3 anonim válasza:
Az első szerelmet szinte lehetetlen elfelejteni. Valahol teljesen normális hogy így reagálsz, nyilván felkavar. A lényeg az hogy tudd a helyén kezelni.
Emlékszem nagymamám mesélte hogy még 60 év után is ha meglát olyan embert akit egyszer szeretett, aki iránt egyszer többet érzett, akkor neki is hevesebben dobog a szíve. Ezeknek az embereknek különleges helyük van a szívünkben. Szóval szerintem nincs ezzel semmi gond, ha alapjáraton nincs hatással a mostani kapcsolatodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!