Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Magam sem tudom mit érzek iránta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magam sem tudom mit érzek iránta?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel fél éve nagyon jóba vagyok, ő már az elején elmondta hogy sokkal többet érez mint barátság de én akkor vissza utasítottam.

Aztán jött a nyár és csomó buliba együtt mentünk, vagyis egy a társaságunk, és elcsattant pár csók..

Aztán egyre jobb lett a kapcsolatunk, megismertük egymást teljesen stb. Nagyon jól érzem magam vele, szeretem a közelségét , eltudunk beszélgetni, jobb lesz a kedvem ha vele vagyok, stb

Régebben nagyon sokan átvertek, kihasznàltak

És nemtudom az okát hogy miért nem merek belevágni ebbe, pedig tudom hogy jó dolgom lenne..viszont nem akarom elveszíteni de már nem fog sokaig kuzdeni ertem

2019. okt. 20. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a rossz tapasztalatok miatt nem mersz belevágni ebbe a dologba. Viszont nem fog mindenki átverni, nem mindenki ugyanolyan. Őt már azért elég régóta ismered. Sokan miután valaki visszautasítja őket egyszerűen csak “lekopnak”, de ő nem így tett. Én úgy gondolom ha ilyen jól érzed magadat vele, igazán megérdemelne egy esélyt a dolog.
2019. okt. 20. 20:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen tudom.. de nehéz ezek utan újra szeretni valakit

Ezen kéne változtatnom de nem igazan sikerül

2019. okt. 20. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!