Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Járjak vele, vagy várjam az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járjak vele, vagy várjam az igazit?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki négy évvel idősebb nálam de nekem bejön. Kettő éve nem tudom kiverni a fejemből... Viszont csak évi egy hetet lehetünk együtt, mivel egy elit matek táborban segítő, ahova melesleg nem is biztos, hogy bejutok. Mindegy. Azt hittem nincs esélyem nála, de kaptam tőle szivecskés csokit valami fejből jött indokkal. Viszont még régebb óta tetszett valaki az osztályból. Nem vagyok belé szerelmes csak helyes meg jó barát. Kiderült, hogy én is tetszem neki és járni akar. Azt hittem a karantén miatt megúszom de nem... Hogyan mondjam meg neki, hogy mást szeretek úgy, hogy ne menjen tönkre a barátságunk?
2020. jún. 7. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Udvariasan, de őszintén megmondod a fenti helyzetet. Ha tényleg szeret, persze fájni fog neki, de nem fog gyűlölni. Az sajnos lehet, hogy a barátságotok már nem lesz soha a régi, de ez már onnantól fennáll, mikor ő felismerte, hogy szerelmes beléd.
2020. jún. 7. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!