Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni a visszautasítást?
Kezdésnek időt adsz magadnak, 1 nap alatt nem fogod feldolgozni. Szépen hosszú hónapokkal, akár több mint egy évvel számolj, mert közel voltatok egymáshoz (mint barátok).
Aztán realizálod hogy miért vagy annyira rosszul - az egy dolog hogy akit elvileg szeretsz, nemet mondott, de az fáj inkább hogy ég ilyenkor az egód. Ég amiatt, hogy valaki nem kért úgy a személyedből, ahogy te szeretted volna, de ez nem jelenti azt hogy ne lennél elég jó. Nem csak mondogatni, de hinni is kell hogy a visszautasítás az élet része, nem az határoz meg hogy x ember nem jött össze veled.
A helyzeted kb. olyan mint egy szakítás: sírd ki magad, éld meg a fájdalmat, de legyen egy pont ahol azt mondod hogy innentől elkezdek dolgozni magamon és fejlődni. Alkotás, önfejlesztés, új dolgok megismerése, ezekkel majd fokozatosan újraépíted azt a most sebzett önérzeted.
Szerintem jobb ha ő is tisztán látja a dolgot. Nem azért utasított el, mert "nem jövök be neki", hanem mert az erkölcsei nem engedik, meg nem akarja elszúrni a barátságunk. Így sem ment tönkre végleg, csak míg el nem felejtem. Fél évben állapodtunk meg.
Ha nem jeleztem volna neki akkor sosem tudnék továbblépni. Vágynék egy olyan emberre aki nem lehet az enyém, így legalább tisztán látok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!