Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki van aki esetleg szintén mérgezően féltékeny?
Személyiségfüggő. Van, aki szereti.
Én mondjuk ki nem állhatom, és nem egy kapcsolatomat tette már tönkre. Főleg, mert ez erősen úgy hat, mintha nem bízna bennem. Bizalom nélkül meg semmit nem ér egy kapcsolat.
Aztán persze van az a szint, ami még aranyos is tud lenni. Nem mondom azt, hogy baj lenne, ha egy lány nem féltékeny, mert egyáltalán nem az. Sokan tévesen azt gondolják, hogy a ragaszkodás meg a féltékenység feltétlenül együtt járnak. Egyáltalán nem. De amikor kicsit féltékeny egy lány, az még akár cuki is lehet. (Amikor már 3 év járás után is betegesen azt hiszi, hogy én minden második lányra rámásznék, az már baromira nem. :D)
Az aggódás meg megint egy kissé másabb dolog. Ez sem mindegy, hogy milyen mrétékű, de ha a barátnőm félti a kapcsolatunkat, az is tud nagyon cuki lenni. Már ha hajlandó megmondani, hogy mi bántja. Olyankor szeretem átölelni, hogy érezze, hogy ott vagyok neki, és megnyugtatom, hogy eszem ágában sincs mással lenni.
A felismerés megvolt. Ez az első lépés.
Ezután már csak azt kell belátnod, hogyha valaki menni akar, az menni is fog. Tehát nincs értelme a féltékenykedésnek.
Egyébként meg egy kapcsolat alapja a bizalom, ha megvan akkor nincs értelme féltékenynek lenni.
Anno én is féltékeny voltam, de rájöttem, hogy semmi értelme. Csak saját magamat készítettem volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!