Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmetlen a haragom? Nem kéne haragudjak?
Még mielőtt bármit is írnék az esetről, előtte magamról megemlítenék annyit, hogy srác vagyok és HALAK a csillagjegyem, ha ez segít valamit. Lényeg, hogy érzékeny típus vagyok, de a harag az nagyon erős tud bennem lenni és ez sokszor elő is jön különböző formákban. De a mostani eset az más. Kezdem is:
Eddig még nem igazán voltam szerelmes senkibe sem. Ritkán éreztem és el is múlt könnyedén. Tavaly viszont fordult a kocka. Szerelmes lettem csak úgy a semmiből. Idővel ez egyre jobban erősödött bennem.
Most pedig jöjjön a problémám, amitől máig nem tudok megszabadulni: Annak idején nem tartottam titokban a környezetemben lévők közt a dolgot. Az egyik nem közeli ismerősömmel beszélgettem egy pár mondatot a témáról és valamiért ő úgy gondolta, hogy ''besegít''. Általa tudta meg a nevemet és azt is a kiszemeltem, hogy bizony tetszik nekem. Szóval ezután léptem is felé, de a dolgok nem alakultak akkoriban jól számomra. Ebbe most nem mennék bele, mert itt nem csak erről van szó. Az a lényeg, hogy ezek ketten nem ismerték egymást, csak látásból. Később tudtam csak meg, hogy ők jóba lettek és úgymond ''haverokká'' váltak. Ekkor én kikerültem a képből bizonyos okok miatt, amibe nem megyek bele. Amikor visszakerültem a képbe, ők már együtt sétálgattak és napi szinten tartották a kapcsolatot.
Tehát ők általam ismerkedtek meg és haverkodtak össze. És hogy mi a bajom? A csávó kétszer annyi idős, mint én és láttam rajta, hogy többet akar tőle nős létére. A csávó jóban volt mással is, elvileg túl jóban csak hát az elment onnét és így azt találta magának, akit kiszemeltem magamnak. A csaj azóta ismer és hogy is mondjam.... nem hinném, hogy kedvel. Velem mindig is fura volt.
Tehát iszonyatos harag lakozik bennem, ha felelevenítem magamban a történteket, akkor bizony ez elő is jön, de durván. Magamra haragszom, hogy én tehetek erről az egészről. Késő bánat... tudom. Azóta a csávó kikerült a képből, legalább ennyi örömöm van, de hónapok óta.... és ez a bökkenő, hogy azóta sem múlt el ez..... Bennem lakozik még mindig....
Szerintem az a bajom, hogy életemben most először lettem igazán szerelmes és nem jött össze a dolog, valamint a 3. fél, akinek nem kellett volna a képbe jönnie, az profitált a dologból. És zavart mindig is, hogy jóban voltak. Most, hogy ezt leírtam csak még jobban felidegesítettem magam. Megoldás szerintem az lenne számomra, ha nem látnám többet a csajt, ami sajnos nem lehetséges jelenleg és az ha megismernék mást, akinek kellek is. Szerintem így le tudnám magamban zárni végleg a dolgot.
Szóval gondolom értelmetlen ez az egész és csak magamnak ártok vele, de hidd el, nem tehetek róla!!! Így sikerült most leírnom, köszi ha elolvastad!
#1-es vagyok, túl érzékeny vagy és egy kis sírós p*cs vagy.
Na jó, ez erős, de mit hergeled magad olyan dolgokon, ami nem probléma már?
Mellesleg a másik csávó miért profitál? :D
Hát jó... De ilyennek születtem. Erről nem én tehetek. :D Amúgy ez nem igaz, hogy kis sírós... de mindegy :P
Nem tudom, hogy miért hergelem magam, de leírtam, hogy szerintem mitől szűnne meg. Jó, akkor nem profitál.... Nem tudom. Féltékeny voltam.
#1, #3 vagyok
Akkor egy kis önismeret kellene, addig sírsz a szerelemért, amíg valaki jól össze nem töri a szíved és megtanulsz rá várni és nem futni utána :D
Szar érzés meg minden, picit sajnállak is, de nyugi, verd ki vagy csinálj valamit, neked is van hobbid kezdj magaddal valamit.
Jah és annyit változtass magadon, hogy az ilyen horoszkóp és ezotériát soha többet még ne is gondolj rá. Tudom, hogy nem azért írtad oda, csak legyél racionálisabb :)
Szerintem nem kéne ezt az oldalt használnom :P
Komolyra fordítva a szót: Igen, szerelmes vagyok már régóta belé, de ezt tudom kezelni. 5 hétig nem is láttam, csak mostanában látjuk egymást ismét, napi szinten és teljesen jól meg voltam nélküle. Felkavart belülről az, hogy ismét látom őt, de ez is rendben van. Féltékeny voltam, ami mára elmúlt szerencsére. A gondom csak azzal van, hogy ameddig látom őt, addig nem hiszem, hogy megtudok szabadulni ettől az érzéstől és azzal, hogy ha felelevenítem a dolgokat, amikor féltékeny voltam, stb. akkor elszakad nálam a cérna. Ez a baj. :) De amúgy jól meg vagyok! Nem vagyok horoszkóp és ezotéria mániás, csak a facebook mostanában beadja.
#1,#3,#6 vagyok
gondolkodtál már azon, hogy ezt elmondod a lánynak, hogy az eset előtt, amikor ez a dolog történt és most hogyan érzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!