Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 16 évesen még nem volt barátnőm?
Szerintem ez teljesen normális. Előbb-utóbb biztosan te is fogsz találni valakit, ahogyan mindenki más.
Egyébként meg én is pontosan ugyanebbe a helyzetbe vagyok mint te, azzal a különbséggel, hogy én lány vagyok. Párszor már én is gondolkoztam ezen a kérdésen, de arra jutottam, hogy még bőven van időm, és úgyis jelenleg leginkább a tanulásra kéne koncentrálni, hogy be tudjak jutni majd egy jó egyetemre, ezzel megalapozva a jövőmet.
Szóval ne aggódj, teljesen normális vagy:)
Normális.
20 évesen is normális.
Olyan 25 évesen 100+ kudarc után már nagyon el kell gondolkozni... kb ott jelent már komolyabb gondot ez.
Lényegtelen, hogy mikor. Mundenki másmire vágyik. Ha már kaparod a falat a vágy miatt, akkor úgy is cselekedni fogsz.
Emlékszem,hogy eleinte lövésem se volt, hogy miről-hogyan beszélgessek a nőkkel. Amúgy idősebben, azaz 22 felett azért egy fokkal egyszerűbb, mint középben. Ott inkább ők is kiszakadni akarnak, új dolgokat megismerni, önállósodni. Így nyitottabbak is.
Én mindig azt mondom,
- hogy a kor csak egy állapot. Van aki 22 évesen házasodik, van aki 35.
- Mindig csak az a gáz, amit te annak tartasz és nem az amit mások mondanak.
16 évesen nem volt még bnő? És akkor mivan? Én azt hittem, hogy egy kapcsolat megváltoztatja az életem, még az első elött. Hatalmasat tévedtem. Azóta túl vagyok 3 hosszabb-rövidebb kapcsolaton és teljesen mást keresek, mint az első elött. Rá fogsz döbbenni évek múltával majd, hogy az átlagos és hétköznapi nők a legaranyosabbak. Külső meg már harmadlagos lesz, és inkább a modora és érték rendje lesz a domináns. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!