Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány az egész univerzumban, akit nem zavar és nem tartja szánalmasnak, ha a pasija nem magasabb nála??? 17/L
Relatív alapból kinek mi a magas.. vannak olyan osztálytársaim akik 150 centik szóval nekik a 160 centis pali is magas..
És szerintem ne ez legyen a fő szempont, ha keresel valakit, vagy ha az is, ne gúnyoldd ki ("kertitörpék" lol te ezt most így komolyan? xd) a másikat mert lehet ő valakinek a tökéletes, és benned is van tuti valami amit más elég nevetségesnek tart.
16/L
Szerintem az a szánalmas, ha valakit azért gúnyolnak ki, vagy néznek le, amiről és ami ellen nem tehet.
Én elég magas vagyok, ezért nekem is a magas fiúk jönnek be, de egyáltalán nem tartom az alacsony srácokat "kertitörpéknek".
Nekem a te "kerti törpéid" is magasnak számítanak, mert 160 cm alatt vagyok, de ha húsz centivel magasabb lennék se zavarna, ha alacsonyabb nálam és most se zavarna.
Tudod nem minden lány egy szánalmas idióta aki mondvacsinált okok miatt néz le más embereket.
szerintem tok szarul esett ez a férfiaknak akik nem is tehetnek a magasságukról mint pl a magas nők szidjuk inkább a magas nőket amiért szeretik a párjukat ugy ahogy vannak
16/l(magas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!