Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lettél szerelmes? Melyik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lettél szerelmes? Melyik pillanatban? Milyen fiúba/lányba? Miért? Hányszor voltál eddig szerelmes? Összejöttél a kiszemelttel? Hogy? Milyen volt az 1. (és a többi) randi vele?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok ha lehet

Kretének kíméljenek

2020. máj. 26. 12:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%

Én most élem meg az első nagy szerelmemet ami viszonzott (és remélem életem végéig megmarad ez az egy). Egy osztálytársamban találta rá a lelkitársamra. Már több mint három éve jártunk egy osztályba mikor barátok lettünk. Ráadaásul nekem pont előtte volt egy szar 3 hetes kapcsolatom és bár nem voltam abba a srácba szerelmes, lemondtam arról, hogy találok eg yolyan srcot aki nem csak átb.szni akar. Aztán összebarátkoztam ezzel az osztálytársammal aki amúgy ilyen nagymenő figura mert rengeteg barátja van az évfolyamon. Én sokáig nem mertem bevallani magamnak, hogy tetszik nekem, mert nem gondoltam hogy olyan komoly ő részéről a kapcsolatunk. Aztán közös barátunk elmondta neki, hogy nekem tetszik, majd az egyik iskolai szünetet végig beszélgettük chat-en barátilag. Akkor megismertük egymást kicsit mélyebben már. Aztán elhívott talira, ami végig baráti hangulatú volt de a végén bevallotta, hogy tetszem neki. Ekkora már én is biztos voltam benne, hogy nagyon kedvelem, bár azt még nem mertem bevallani magamnak, hogy szerelmes vagyok belé mert féltem a csalódástól. De akkor én is elmondtam neki h tetszik és azóta együtt vagyunk (majdnem fél éve). Szóval pont akkor jött amikor nem számítottam rá, de a lehető legjobb dolog ami eddig történt velem :D

17/L

2020. jún. 9. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!