Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakított velem, egy hónappal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem, egy hónappal később újra megkeresett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval..Igyekszem dióhéjban leírni a dolgokat, hogy ne legyen túl hosszú.

Masfél hónapja szakítottunk a barátommal. Azt mondta, nem áll még készen egy barátnőre, és nem szeretne megbántani azzal, hogy folyamatosan változtat az álláspontján ezzel kapcsolatosan.

Nem haragban váltunk el, szépen megbeszéltünk mindent, nagyjából pontot tettünk a dolgok végére, majd elbúcsúztunk egymástól örökre.

Két héttel ez után én felkerestem őt, találkozót kértem tőle annak reményében hogy talán újra tudnánk kezdeni, de ő nem akarta, szóval nem jött össze a dolog.

Ezek után elkezdtek elég furcsa dolgok történni. A legjobb barátja írogatni kezdett nekem, folyamatosan az exemről beszélt (fent említett srác) és kérdezősködött, hogy van-e valakim stb. Én persze csak felszínes válaszokat adtam neki, utána pedig szépen lekoptattam mert semmi kedvem nem volt feltépni az épp hogy begyógyult sebeimet.

Időközben kiderült, hogy az exem elkezdett drogozni, és inni, ez volt kb két hete. Idegesített a tudat, hogy mi van ha ezt miattam csinálja, de jobbnak láttam ha inkább nem avatkozom bele, hisz az ő élete, nekem pedig (már) semmi közöm nincs hozzá.

Az idő elteltével egyre jobban kezdtem érezni magam, úgy éreztem sikerült továbblépnem rajta, persze nem száz százalékosan de végre már nem csak rajta járt az eszem.

Aztán ma, mint derült égből villámcsapás hirtelen rám írt, egy piti kis dologgal. Rövid habozás után válaszoltam neki, nem akartam bunkó lenni. Aztán elkezdtünk beszélgetni, ő folyamatosan az elmúlt egy hónapról beszélt, hogy mennyire nehéz volt neki és hogy még mindig nem lépett túl rajtam. Azt is mondta, hogy mostanában sokat álmodik velem, és nem tud másra gondolni, csak rám. Bevallotta, hogy amióta vége lett egyre többet iszik, hogy könnyebben felejtsen. Érdeklődött irántam, folyamatosan felidézte az együtt töltött időt, az emlékeket.

Azt hittem rátér valami konkrétra, de nem. Mielőtt elköszönt azt mondta bármikor írhatok neki.

Fogalmam sincs, most mit tegyek. Nem mondott semmi konkrétat, csak jött, felkavart mindent és újra lelépett. Úgy beszélt velem, mintha még mindig együtt lennénk.

Szerintetek, ez azt jelenti hogy még mindig szeret? Ha igen, mit csináljak? Várjam meg amíg lép? Vagy hagyjam a fenébe? Szeretem őt, de nem tudom mit tegyek..Jó lenne tudni, hogy mégis miért csinálta ezt.

2020. máj. 25. 16:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát, azóta sem beszéltem vele (szerencsére) és azt hiszem sikerült teljes mértékben továbblépnem. :) Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2020. jún. 16. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!