Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit érdemes várni?
Szóval a következő szituáció áll fenn jelenleg:
Nemrég elkezdtem beszélgetni egy lánnyal. Általában én kezdeményezem a beszélgetést, illetve én kérdezek. Ő is érdeklődik, csak sokkal kevesebbszer. Ahogy észre vettem szeret magáról mesélni.
Viszont ma egyáltalán nem írtam neki, várva, hogy majd ő rám ír, hogy mit csinálok. (Természetesen nem gondoltam, hogy írni fog, egyszerűen ma csak nem akartam beszélgetni vele, azt szerettem volna, hogy ő érdeklődjön)
Tehát a kérdés az, hogy ha nem ír még napokig, akkor mennyit érdemes várnom még? Vagy ha pl 2 nap múlva sem ír, akkor kérdezzem meg én, hogy mi van vele? stb... Mi legyen szerintetek? (17F-17L)
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen típusú kapcsolat van 2 ember között, az csak akkor marad fent, ha kölcsönös érdeklődés van. Ha ő nem keres, annak oka van. Ha szeret magáról beszélni, lehet csak addig a pontig érdekli, hogy "fényezze magát", aztán tovább ő már nem gondolja.
Én a mai fejemmel biztos nem írnék, bármennyire is akarnék beszélni a másikkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!