Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kerülhetnék egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerülhetnék egy ilyen sráchoz közelebb?

Figyelt kérdés

Nagyon művelt srácról van szó. Elég széles az ismeretköre minden téren, osztályelső tanuló, de mégsem az az élettelen stréber, tehát a tanulmányi eredményei mellett tud rendesen szocializálódni is.

Én is elég jó tanuló vagyok, de korántsincs annyi előismeretem, mint neki. Órákon mindig mellém ül, szünetben odajön. De folyton csak a tanulás a téma meg a versenyek, és nem tudom hogy ezeken keresztül hogyan adhatnám tudtára hogy bejön nekem? Nekem már az is pozitívum, hogy először ő szokott keresni, én nem mertem volna csak úgy odamenni hozzá. Van valami jó ötletetek?

17/L

2020. máj. 19. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg hogy sportol-e valamit vagy hátszik-e valamilyen hangszeren. Vagy szimplán azt, hogy mit csinál suli után.

Az hogy melléd ül, lehet hogy egy jele annak, hogy tetszel neki és nem tudja, hogyan indítson nálad.

2020. máj. 19. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
17%

Mond meg neki te nem olyan lány vagy, " egy slukból kopra vágnálak"

Ez tuti bejön

2020. máj. 19. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Hívd fel magadra a figyelmet elég csak folyton őt nézned xd azt észre foglya venni és vess fel más témákat is érdeklődj iránta de úgy hogy észrevegye, nyilván nem csak hobbiból ül melléd meg beszélget veled
2020. máj. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!