Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ubi97 kérdése:
Rá írjak az exemre?
Figyelt kérdés
fél évet jártunk utána pedig szakitott velem eltelt egy pár hónap és szerette volna újrakezdeni 3 napig ment kb egyszer nála hagytam a pulcsim és mondtam neki , hogy találkozzunk és adja vissza. Találkoztunk visszadta aztán elkezdtünk beszélgetni egy picit és szerelmes lettem újra mert tök rendes és normális volt mit tegyek?2020. máj. 19. 09:39
1/6 anonim válasza:
Ha neki is hiányzol te akkor írj rá. Bár, ha legutóbb 3 nap alatt kiábrándult belőled, ne számíts sokra
2/6 A kérdező kommentje:
nem ő ábrándult ki belőlem hanem én belőle a 3 nap után
2020. máj. 19. 09:49
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha esetleg ő is érez még irántad valamit, akkor írj rá
Végülis nem vesztesz semmit
Sok sikert😄
-EG
6/6 anonim válasza:
Az újramelegített étel már nem az igazi...szerintem hagyd inkább, keress valaki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!