Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 14-20 éves kor közötti lányok nagy részét (tisztelet a kivételnek!) csak néhány felszínes dolog érdekli?
Nahát! Ezek szerint te min. néhányezer 14-20 év körüli lányt ismersz, ha ennyire jól meg tudod mondani mi érdekli őket! :O
Gratulálok!
Ilyenkor nem csak a lányokat kell kiemelni, mert ilyen jogon miért van az, hogy kb a velem egykorú srácokat (16, lassan 17 leszek) is csak a felszínes dolgok érdeklik?
Mindig lesznek, akik felszínesek, mindig is voltak, hiszen régen gazdag családból gazdag családba házasodhattál például. Ritka eset volt a koldus leány és a királyfi meseszerű felállás. :D
De, mint mondták előttem, a mai korban nagyban alakítja a felszínes igényeket a média és a divat. Türelmetlenek az emberek, minden változik, sok az inger, nincs idő megismerni a másikat, csak a felszínt. Ezért van az, hogy sokan ilyenek, de ha akarjuk ha nem, sajnos mindenkiben ott van egy minimális felszínesség is akár.
Elméletileg ez alapján 3 csoport van, akik teljesen, nyíltan felszínesek, akik tagadják, hogy azok de úgyszintén eléggé felszínesek és a harmadik csoport, akik tenni próbálnak azért, hogy ne legyenek felszínesek, de ott van bennük egy kicsit, hiszen ez nagyban függ a neveltetéstől és a környezettől is.
Én azt hiszem például a 3.-ba tartozom, mert igen van, hogy ritkán felszínes vagyok, de mindig elszégyellem magam olyankor, hiszen nem vagyok tökéletes, nem várhatok tökéletest.
Sajnálom, hogy ez egy folytonos dolog, és sokan meg se próbálnak ez ellen tenni, akár maguk a szülők, hogy ne ilyen gyerekük legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!