Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jogos hogy emiatt berágtam az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy emiatt berágtam az egyik fiú haveromra, aki amúgy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Egy középsuliba járunk, és nagyon jóban lettünk. Matekszakkörön is együtt szoktunk ülni, és mindig velem akarja átbeszélni a tananyagot. Volt egy pályázat, amire lehetett nevezni annak függvényében, ha a félévi bizink kitűnő. Sajnos én két tárgyból is négyes lettem, ő pedig mindenből jeles. Nem voltam suliban, mikor kijöttek a pályázók nevei, és a haverom csak annyit látott, hogy én nem vagyok köztük. Aznap matekszakkörre se ment be, hanem a szaktanáromat megkérte hogy mutassa meg a jegyeim a naplóban. Elég rosszul esett hogy nem tőlem kérdezte meg hogy mi miatt nem pályázhattam, hanem lenyonozta, és az még rosszabb, hogy ezt nekem nem mondta el, hanem máskonak kúrtölte szét és egy harmadik embertől kellett megtudnom. Ez a másik ember pedig azt mondta hogy a haverom hencegve újságolta el h én miért nem pályázhatok. Ezután úgy felidegesítettem magam h még Facebookról is töröltem. Azóta össze vagyunk veszve. Szerintetek jogos a kiakadásom vagy túlreagáltam?

17/L

2020. máj. 17. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Véleményem szerint lehet kissé túlreagáltad, mondjuk azt a részét hogy másoktól tudtad meg és nem mondta, lehet hogy nem akarsz rossz érzést kelteni benned azáltal, hogy megkérdezi személyesen

Az meg hogy hencegett, olyan biztos lenne? Előfordulnak kisebb hazugságok, nem lepődnék meg, ha az is az lenne

Szerintem békülj ki vele😄

Főleg ha bejön neked

2020. máj. 17. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj arra, hogy ki mit mond! Menj oda és beszélj vele, hiszen az a biztos!
2020. máj. 17. 12:58
 3/4 TR75 ***** válasza:
71%

Kérdezd meg tőle, hogy mi a stájsz. Ha tényleg úgy történt, ahogy mondod, akkor köpj egyet a lába elé és hagyd a csudába. Sunyi, beképzelt majom.

(Kölcsön kenyér verzióban: kérdezd meg a tanárt, hogy így történt-e, meg azokat, akiknek elregélte, és ha az a helyzet, amit vázoltál, találkozz vele, köpj a lába elé és hagyd a csudába.)

2020. máj. 17. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
18%
Azért kicsit ütögesd is meg!
2020. máj. 17. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!