Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mostanában a szeretlek helyett kedvelleket mond? Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Régebben azt mondta szeretlek mostanába azt, hogy kedvellek és azt mondta, hogy szerinte a kedvellek többet jelent mint a szeretlek mert barátnőit szokta szeretni és engem meg kedvel és szeret egyaránt csak neki ez a szó jobban tetszik. Mit jelenthet ez vagy csak túlgondolom? 18F,18L (3/4 éve vagyunk együtt)2020. máj. 16. 22:12
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg a vég kezdetét. Akkor szoktak megváltoztatni ilyesmiket, ha már gyengülnek az érzések a másik iránt, a magyarázata meg röhejes. Lehetséges hogy már van is egy új srác aki tetszik neki.
Nyilván a legrosszabb forgatókönyvről írtam, nem látunk a fejébe, de az biztos hogy nem jelent jót.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is az elsőnek van igaza, bár a srác dolog nem feltétlen biztos
De a szeretlek és kedvellek szó közül a szeretlek az erősebb, ha a másikat használja, nem gondolok sok jót, de reméljük csak túlgondolás
4/6 anonim válasza:
Nem jelent jót. A szeretlek az erősebb. Szóval tulajdonképpen ezzel azt mondta, hogy a barátnőit jobban szereti, mint téged. Lehet, hogy ő nem erre gondolt, de ezt így lehet értelmezni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem kezd fokozatosan leépíteni..
6/6 anonim válasza:
Nem ismerjük a barátnődet lehet hogy neki ez a szó többet jelent de így ahogy leirtad semmi jót nem sejtek belőle. Uljetek le és beszéljétek ezt át és bízzunk benne hogy csak mi gondoltuk ezt túl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!