Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem még az exem?
Mivel viszonylag sokáig voltatok együtt, hozzászoktál, hogy valaki van melletted, aki nem barát. Mindenkit hozzá hasonlítasz, mivel ő volt az első nagy szerelmed. Nem nagyon szeretnéd elfogadni, hogy ő ilyen könnyen tud mással lenni. De nem lehet tudni, mivel nem ismerjük a személyt.
Én azt ajánlom, hogy ismerkedj tovább, ne szomorkodj. Egyszer úgy is teljesen eltűnik az életedből. Ha meg nem, akkor majd boldogan emlékszel vissza, hogy milyen jó, hogy túlléptem. Már van egy családom is, akit szeretek. Ha nem így tettem volna, most nem lennék itt.
Remélem tudtam segíteni :) Sok sikert!
Írtad, hogy a szakításotok után zaklatott es lehordott mindennek, meg hogy nem kaptál tőle soha se tárgyi ajándékot, se lelki szeretetet, és attól még nyilván lehet, hogy szeretted, de szerintem inkább az láttán, hogy neki most milyen jó és szeretettel teli kapcsolata van, te is 'irigykedsz ', hogy 1, a vele való kapcsolatod nem volt, és ez bánt és persze, hogy szar érzés, meg is értem, 2, pedig, szeretnél te is egy olyan barátot, aki szeret, kimutatja, te vagy neki a legfontosabb, stb, szóval szerintem nem feltétlenül ő hiányzik, hanem az érzés, hogy valaki tűzön-vízen át kitart melletted és melletted is marad.
De amúgy randizgattál, de még nem jött össze. És? Próba szerencse, neked lehet, nem 2 hónap után jön össze, hanem 2 év, de te is meg fogod találni az igaz társad és minden jó lesz, de amúgy ha ilyen érzéseid vannak, és nem volt szép az elválás a a volt barátoddal, akkor az is benne lehet, hogy emiatt nem tudod esetleg lezárni azt a korszakot.
Most már idősebbek vagytok, és nem tudom, hogy vélekedsz erről, de lehet, nem lenne hülyeség újra beszélni vele, és mondjuk találkozni, és elmondhatnád, hogy akkor mit éreztél, amikor szakítottatok és hogy ő ilyen hamar talált valaki mást, te meg tökre össze vagy zavarodva, hogy mi lehet. Nyilván, ezt a találkozót teljesen barátira fogva lehetne csak kivitelezni, és ebbe te se gondolj bele többet, és lehet, hogy esetleg, ha így mindketten kibeszélitek a múltat, meg a jelent, meg az életeteket pártatlanul és egymáshoz fűzött érzések nélkül, még akár baráti/haveri szinten is tudnátok lenni, és lehet könnyebb lenne neked is tovább lépned, de ebben neki is nyitottnak kell lenni. Anno szerettétek egymást, mindent együtt próbáltatok ki, több, mint 2 évet voltatok együtt, ez örökké összeköt titeket, de azóta, változtatok, felnőttetek, szóval én ezt a helyedben megpróbálnám.
De amúgy, ha szeretnél erről beszélni vagy valami, akkor nyugodtan írj:)
17/L
Az hiányzik hogy valaki legyen melletted. Az zavar hogy ő már új kapcsolatban van és kívülről úgy látod jól működik, jól megvannak együtt, te meg egyedül vagy és nincs olyan aki ilyen érzést adna. Még adj magadnak időt.
"Azzal a mondattal hogyha annyira szeretjuk egymast úgy is vissza találunk.."
Ez meg óriási hülyeség a romantikus maszlagok világából, ne higgy ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!