Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit érzek a srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit érzek a srác iránt? Velem lehet a baj?Többi lennt

Figyelt kérdés

Szóval a sráccal együtt voltunk régebben 1 hónapig majd szakítottunk mert nem tudtam eldönteni mit érzek.

Hétvégente találkoztunk csak mert mindketten más városban tanulunk és lakunk.

Amikor vele voltam boldog voltam de hétköznap egyáltalán nem éreztem hogy hiányzott volna.

Most újra elkezdtünk beszélgetni de most se vagyok biztos a dologban.

Velem lehet a baj? Vagy mi? Nem tudom eldönteni mi lehet..

2020. máj. 15. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szerelmes, sztem unatkozol valahol melyen es ugy vagy a sraccal,hogy "eh" se veled se nelkuled
2020. máj. 15. 00:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy kérdésem van: hétvégén volt aki törődött veled?

Mert ha igen, ott a válasz.. olyankor azért érezted magad jól vele, mert ott volt és törődött veled, ha meg távol volt akkor talán volt más..

Viszont igen, az 1.vel értek egyet

Viszont azt te döntöd el, hogy mit fogsz csinálni

Folytatod az írást vele, vagy mondjuk kicsit még hagyjátok egymást azután talán újra és lehetőleg már jobb lesz

2020. máj. 15. 00:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

*kérdést elirtam:

Hétköznap

2020. máj. 15. 00:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Hétköznap csak videóhívásban beszéltünk

Nem szórakozok vele

Csak szimplán nemtudom mit érzek

Mert szeretni szeretem csak nemhinném hogy szerelmes vagyok belé

Előtte volt a legelső komoly kapcsolatom és ha úgyvesszük a legelső nagy szerelmem és csalódtam nála a végén.

Lehet ez is befolyásolja

2020. máj. 15. 02:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó érzés hogy van valaki, emiatt vagy vele. Még jobb érzés hogy törődik veled és figyel rád, de ez csak ennyiről szól. Pluszban szerintem is unatkozol, ő meg kicsit mozgalmasabbá teszi az életed. Nem tudom mikor volt az az első komoly kapcsolatod, de könnyen lehet az is, hogy egyáltalán nem vagy még kész egy újra. Adj magadnak még időt egyedül, mert láthatóan saját magad sem tudod mit akarsz.

A másik hogy nem agyalnál ezen ha komoly érzéseid lennének, szóval nem nagyon van értelme ennek az egésznek.

2020. máj. 15. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!