Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy fiú mondta nekem bejősz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú mondta nekem bejősz nekem de nagyon akkor azt jelenti tetszem neki?

Figyelt kérdés
szerelem
2020. máj. 8. 10:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Ne bántsátok már szegényt!

Első próbálkozásnak nem rossz a magyar nyelvvel, de azért fussunk neki még egyszer. De azért durva belegondolni, hogy neki elvileg ez az anyanyelve, nem? Valamint az, hogy segítségnek megadta a leírásban, hogy szerelem, ez azért elég sokat segít, ugye?

Na de, hadd ne romboljam tovább a hölgy(?) jóhírét, próbáljuk megfejteni.

Egy fiú - idáig tiszta sor

mondta nekem - ezzel sincs még gond

bejősz nekem de nagyon - "Bejössz nekem, de nagyon"(mert ha csak kicsit megy be, na mindegy, ezt ne forszírozzuk)

akkor azt jelenti hogy tetszem neki? - akkor ez azt jelenti, hogy tetszem neki?

Megvan a magyar fordítás, nem mondom kicsit megizzasztott. Persze a fordítás nem lehet 100%-ig akkurátus, de rögtön egy fokkal érthetőbb.

2020. máj. 8. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen azért bántjuk szegényt, mert a kérdező bántott meg minket! Kínszenvedés olvasni!

Ha hozzánk fordul tanácsért, legyen benne annyi tisztelet, hogy megfogalmazza, átolvassa, a piros aláhúzásokat kijavítja! Ebben az esetben bennünk is lesz annyi tisztelet és empátia, hogy kedvesen válaszolunk.

2020. máj. 9. 09:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
xD nem gondoltam hogy egy válasszal propagandát készítettem :D első voltam
2020. máj. 9. 19:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Ahh imádlak titeket előző válaszolok jokat nevettem 😂❤️
2020. máj. 10. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!