Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú mondta nekem bejősz nekem de nagyon akkor azt jelenti tetszem neki?
Ne bántsátok már szegényt!
Első próbálkozásnak nem rossz a magyar nyelvvel, de azért fussunk neki még egyszer. De azért durva belegondolni, hogy neki elvileg ez az anyanyelve, nem? Valamint az, hogy segítségnek megadta a leírásban, hogy szerelem, ez azért elég sokat segít, ugye?
Na de, hadd ne romboljam tovább a hölgy(?) jóhírét, próbáljuk megfejteni.
Egy fiú - idáig tiszta sor
mondta nekem - ezzel sincs még gond
bejősz nekem de nagyon - "Bejössz nekem, de nagyon"(mert ha csak kicsit megy be, na mindegy, ezt ne forszírozzuk)
akkor azt jelenti hogy tetszem neki? - akkor ez azt jelenti, hogy tetszem neki?
Megvan a magyar fordítás, nem mondom kicsit megizzasztott. Persze a fordítás nem lehet 100%-ig akkurátus, de rögtön egy fokkal érthetőbb.
Tulajdonképpen azért bántjuk szegényt, mert a kérdező bántott meg minket! Kínszenvedés olvasni!
Ha hozzánk fordul tanácsért, legyen benne annyi tisztelet, hogy megfogalmazza, átolvassa, a piros aláhúzásokat kijavítja! Ebben az esetben bennünk is lesz annyi tisztelet és empátia, hogy kedvesen válaszolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!