Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima vagy nyelves volt az első csókotok?
Nagyon furcsának találtam először, 14 éves voltam. Teljesen lefagytam az elsőnél. Semmit se csináltam csak ledermedtem nagyon ciki volt. De aztán a másodiknál kezdtem ráhangolódni, bár be kellett fognia a szemem ami nyitva volt mert annyira koncentráltam Xd
De amúgy bele lehet jönni és volt nyelves is ami először nem tetszett, csak később.
Nekem nyelves volt az első, úgy egyből. Nem bánom, mert azóta nagyon szeretem, igaz akkor csak azt gondoltam, hogy csak ennyi? Visszagondolva nagyon jó volt:)
Egyébként kicsit későn volt(legalábbis mások szerint az, nekem pont jó), azelőtt egy-két hónappal töltöttem a 17-et.
Nyelves, 12-13 lehettem, először furcsa volt aztán mikor egyre többször csináltuk egyre jobb :D
Aztán 14 évesen ugyan azzal a lánnyal volt az első szeretkezésem, szóval nekem jó volt minden részlet, csak aztán nagyon összevesztünk, amit annyira nem is bánok mert így kellett lennie.
Nekem előszőr sima csók volt, aztán másnap már volt nyelves is.
A sima csók után kb 2 óráig vigyorogtam es baromi boldog voltam (életem nagy szerelne a fiú), a nyelves előszőr nagyon furcsa volt és meg is lepődtem egy kicsit, de én cisszacsókoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!