Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vannak tényleg ilyen pasik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak tényleg ilyen pasik?

Figyelt kérdés

Mint a vámpírnaplókban, hogy Caroline mindig elutasítja Klaust, le koptatja de ő akkor sem hagyja abba. És volt egy rész amikor azt mondta, idézem:

- Túl okos vagyok hogy bedőljek neked. - mondta Caroline erre Klaus

-Tudom pont ezért tetszel nekem.

És a lényeg hogy tényleg jobban tetszik az a fiuknak ha egy lány nem adja magát, és mindig lekoptat?

2020. máj. 4. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Igen, az ilyen pasik vagy idióták vagy nagyon szerelmesek, de nem hinném, hogy ez sok pasinál beválna, hogy lekoptatod és várod, hogy fusson utánad.
2020. máj. 4. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Értelmes ember nem fut olyan szekér után, ami nem akarja felvenni.
2020. máj. 4. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Nem válik be.

Persze azért ha adsz jeleket a srácnak akkor akkor van rá esély.

Azért érdeklödnöd is kell a srác íránt csak anyira huzhatod az agyát ameddig úgy érzi hogy esélytelen és akkor már nem fog tobbetkeresni.

2020. máj. 4. 20:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat, de én arra értettem amikor a lánynak is tetszik csak meg vívódik, Caroline-nak is tetszett mert táncolt is vele meg szb
2020. máj. 4. 20:46
 5/10 A kérdező kommentje:
stb*
2020. máj. 4. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Oké én is láttam a sorozatot és látszott a csajon az első pillanat-tól , hogy oda van a srácért.

Szinte le sem lehetett vakarni róla.

2020. máj. 4. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Figyu, ha nemet mondasz, az a valóságban is nemet jelent, inkább összetöröd a szívét.

De te tudod.

2020. máj. 4. 20:54
 8/10 Stark2000 ***** válasza:
100%
Mondjuk egy kusvívódás belefér, ahogy te fogalmaztál. De ha nagyon nehezen adja magát valaki, akkor én általában hagyni szoktam. Elveszíti a varázsát, és elegem keszbegy idő után. :D
2020. máj. 5. 00:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Velem valami hasonlo sokszor megtortent. Vagyis hogy lekoptattam a pasit es megis ujra meg ujra probalkozott, sajnos az en esetemben ezek a pasik nem olyan menok es szepek mint Klaus :((. Meg nagyon irritalt, hogy egy ido utan olyanok lettek ezek a pasik mint a sztalkerek :/..Nem ertik hogy a nem az nem
2020. máj. 6. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Van és nem mindig jó. Velem többször fordult elő hogy lekoptattam, de jött. Letiltottam valami módot talált hogy találkozzunk és sajnos több fiú is ilyen volt. Az hogy nem adod magad könnyen nem egyforma azzal hogy lekoptatod.
2020. máj. 9. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!