Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek hány cm magas fiúk tetszenek?
Figyelt kérdés
193 például milyen?2020. ápr. 29. 17:37
1/20 anonim válasza:
nyugi, nagyon sok csajszinak bejön a magassagod:) en 155 vagyok, exem volt ilyen magas, tetszett csak hatranyos volt a mi helyzetunkbol kisse. nekem az ideal 175-185 cm
2/20 anonim válasza:
Hát mindenki azt mondja mindenkinek a magas srácok kellenek, hát én 194 centisen eddig sok előnyét nem láttam a magasságomnak, azon kívül, hogy elérem a felső polcot :D
3/20 anonim válasza:
Nekem nincs meghatározva hogy milyen magas legyen,csak az a fő hogy nálam legyen magasabb én vagyok 176cm
4/20 anonim válasza:
Ha választani lehet akkor akkora mint én. Max picit magasabb.
De egyébként ez annyira nem is szempont, a lényeg mindig az összkép.
Lépj kettőt hátra és szemléld egészben a térképet, olyat is észre veszel, ami közelről elment a figyelmed mellett.
18L
5/20 anonim válasza:
Nem a magasság a lényeg 😊
De ha nálam magasabb (167 vagyok) az nyilván + pont 😝
6/20 anonim válasza:
Nekem sok lenne, de hát én 150 centi vagyok :) 175 cm magas barátnőm meg imádja az ekkora pasikat, azt mondja, szereti, hogy végre ő a kicsi :D szóval szerintem nem rossz a magasságod egyáltalán. Az összes 175+-os lányismerős (elég sok van) ilyesmi alkatú csávót akar körülöttem.
7/20 anonim válasza:
Mindegy csak magasabb legyen nalam. 175
8/20 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, légyszi kort és saját magasságot is írjatok én 16 vagyok
2020. ápr. 29. 19:12
10/20 anonim válasza:
Hiszed vagy sem engem nem érdekel hogy hány centi magas a barátom 💁♀️
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!