Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet ez? (Többi lennt)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? (Többi lennt)

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és 3 hónapja van párkapcsolatom. Egészen addig csak a tanulásnak éltem szinte és lényegében nem volt normális életem. Nem is élveztem az életet, nem voltam boldog meg semmi ilyen. Amióta van barátom érzem magamon a változást, kiegyensúlyozottabb vagyok és úgy szimplán máshogy állok dolgokhoz. Lehet ez a barátom hatása?
2020. ápr. 27. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet 😊
2020. ápr. 27. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehet. Csak arra figyelj, hogy ha véletlen szakítana veled a jövőben akkor ne zuhanj vissza. Próbálj ugyan úgy érezni, élni ahogy most. Mert ha ez a hirtelen jött vidámságot jó durván összetörik akkor szarabb lesz mint most. De reméljük, hogy sokáig együtt lesztek :D

Élvezd ki az apró örömöket az életben.

2020. ápr. 27. 22:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti hogy szerelmes vagyok?
2020. ápr. 27. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerelmes vagy. Rám is jó hatással volt a barátom. Nem túl jó a családi hátterem, sem a kapcsolatom a szüleimmel.

Mielőtt összejöttem a barátommal kb mindig szomorú voltam, fáradt és rossz kedvem volt, nem foglalkoztam semmivel és a tanulásba temetkeztem, hogy ne érezzem magam folyton rosszul.

Mióta együtt vagyok a barátommal folyton jó kedvem van, boldog vagyok, találtam célokat és ő támogat engem, és örülök hogy rá mindig számíthatok.

2020. ápr. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!