Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem egy hírességbe?
Sziasztok!
El szeretnék mondani valamit...
Egyszerűen beleszerettem egy hírességbe, senki másra nem tudok gondolni...
Egész nap csak Ő jár az eszemben, csak Rá tudok gondolni...
Ő mindenkinél fontosabb lett számomra, pedig nem is ismerem személyesen.
Egész nap csak az Ő zenéit hallgatom, csak Róla olvasok, nincsen olyan óra, amikor ne gondolnék Őrá...
Nagyon nehéz bármi másra gondolnom, pedig közben rengeteg feladatom lenne.
Tanulás, segíteni a Szüleimnek, edzés...
Közben csak Ő jár a fejemben.
A szobámban csak az Ő képei vannak, a telefonomban több, mint ezer kép van Róla, egész nap az Ő szépségét és csodálatosságát szeretném látni...
Minden füzetem borítójára az Ő kinyomtatott képét ragasztottam fel, mindig azokat a képeket nézegetem, közben az Ő zenéit dúdolom...
Minden éjszaka Vele álmodok, reggel jó reggelt kívánok Neki, este pedig szép álmokat...
Hennával már a szívem fölé írtam az Ő nevét...
A szülinapját is meg fogom majd ünnepelni...
De sajnos az sokára lesz.
Olyan jó érzés Őrá gondolni, de közben nagyon elkeserítő, hogy Ő nem is tudja, hogy én mennyire szeretem...
Lehet, hogy élőben nem is fogunk találkozni soha...
Ez annyira elszomorít engem...
Már nagyon sokat sírtam Miatta, Ő okozza minden örömömet, bánatomat, vágyamat...
De ha személyesen soha nem is találkozhatunk, én akkor sem fogom elfelejteni Őt soha!
Szerintetek mit tegyek?
Ugye, Ő tudja akkor is, hogy szeretem?
De remélem, hogy Ő nagyon boldog...
Ti is voltatok már ilyen helyzetben?
Örökké így lesz már ez?
Nem akarom Őt elfelejteni, de annyira fáj ez a reménytelenség...
Most mit tegyek?
Köszönöm a segítségeteket!

Igazából ezt már előttem leírtak, hogy kb mindenki átesik ezen tini korban.
Sőt, én magam is voltam ilyen helyzetben, egészen addig míg be nem lépett egy fiú az életembe, onnantól kezdve már nem is foglalkoztam a színésszel.
Viszont nekem a mai napig vannak olyan kedvenc színészeim, akiktől szerettem volna aláírást, mert tetszett a munkásságuk.Csak aztán ahogy néztem a videókat láttam hogyan viselkednek, illetve privát üzenetben is van akit megkerestem aláírás miatt (hozzá teszem, hogy tisztelettel és normálisan írtam egy levelet) amire nagyon bunkó választ kaptam vagy éppen választ sem kaptam.
Ezek a dolgok miatt alább hagyott az úgymond rajongásom (nem szerelem) és beláttam hogy nem minden híres ember olyan, mint aminek mutatja magát sok helyen.
Hidd el hogy majd idővel neked is elfog múlni ez a túlzott rajongás, csak kell egy fiú aki eltereli róla a figyelmed és méltó hozzád.
Rendben, nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét!
Most megnyugtattatok, hogy azért mégsem az ördögtől való dolog a rajongás...
Egyébként ez fiúkkal is meg szokott történni, vagy csak lányokkal?
És...
Nagyon szeretném, hogy egyszer majd megtaláljam azt a Fiút, akivel együtt igazán boldogok leszünk mindketten.
Még akkor is, ha nem a mostani nagy Ő lesz az... :)
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy írtatok!
Szép estét Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!