Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi az oka ennek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka ennek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és még nem volt barátom. Nem tartom magam csúnyának, ellenkezőleg, sokan mondták, hogy szép vagyok és nőies a mozgásom, és kecses az alkatom. Eddigi életem során kétszer szólítottak le az utcán, de egyikkel sem lett semmi egy kis randizás, szórakozás után. Interneten sokan írogatnak, de nem vagyok híve az efféle ismerkedésnek, úgyhogy azzal nem nagyon foglalkozom. Az utcán sokszor megnéznek fiúk és férfiak egyaránt, és ha egyedül vagyok, néha mondanak valamit utánam vagy füttyögnek. De eddig pl. nem nagyon közelednek az osztálytársaim se, de egy fiú sem az ismerettségi körömből.Talán valamiért félnek tőlem? Esetleg nem elég bátrak manapság ilyen téren a férfiak, csak a virtuális közegben?

Nektek mi a véleményetek erről?

2020. ápr. 27. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Milyen pasik jöhetnek szóba nálad?
2020. ápr. 27. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó előtti sorig még értelmesnek is tűntél.

Általánosítasz, és kisarkítasz. Nem mellékesen: az internet sem egy másik dimenzió. Ott is ugyanazok az emebrek léteznek, mint mondjuk kint az utcán. Hogy te valami felszínes elv miatt ettől elzárkózol, az a te egyéni problémád. Csak akkor ne panaszkodj...

2020. ápr. 27. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy mégsem vagy olyan szép?

Vagy pont, hogy a személyiséged nem nyerő?

2020. ápr. 27. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Ha ismernélek , elhivnálak randizni ha tetszenél.
2020. ápr. 27. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyosan,kedvesen fogalmazol,és amiket írsz,hogy a pasik hogy reagálnak a jelenlétedre,abból egyértelműen ki derül hogy kis csini lehetsz.

A kérdésedre nagyon egyszerű a válasz!

Mivel az átlagosnál szebb lány lehetsz,ezért a pasik félnek nálad kezdeményezni. Ezzel szinte mind így van. De hidd el,megtalálod a te kis hercegedet,légy türelemmel! :) Cuki kis csajszi lehetsz.. :)

2020. ápr. 27. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!