Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúnak aki tetszik barátnője van? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 9.es ésvegy 10.es srác tetszik a suliból. A barátnője másik iskolába jár, de láttam már, meg meg is néztem a facebookját. Ő is 9.es, és nagyon szép, és egyedi stílusa van, sokkal különlegesebb mint én. A fiúnak is egyedi a stílusa, szóval nagyon összeillenek azzal a csajjal (a lányak lila a haja, több fülbevalója van és nagyon menőn öltözködik). Próbálok továbblépni, de nem tudok... De ha miattam szakítanának is rosszul érezném magamat. A sráccal csak köszönőviszonyban vagyunk, néha voltunk már egy társaságban, meg bejelöltem facebookon és visszajelölt, de instán nem követett vissza. A barátnőjének is megnéztem az instáját. Ott is jó képei vannak, nagyon szépen fotóz, meg rajzol és baromi tehetséges. Mit tegyek?2020. ápr. 24. 16:56
1/6 A kérdező kommentje:
Amennyire tudom jó a kapcsolatuk, a srác nagyon szereti (jóban vagyok a legjobb barátjával) és elvileg bármit megtenne érte, tehát maguktól viztos nem fognak szakítani. Írjak a fiúnak? Vagy tegyem féltékennye? Nagyon tanácstalan vagyok
2020. ápr. 24. 16:58
3/6 anonim válasza:
"De ha miattam szakítanának is rosszul érezném magamat"
Akkor miért kérdés mit tegyél? Hagyd a srácot és a lányt is, jól megvannak egymással.
Rossz hogy pont ő tetszik, de majd továbblépsz. Annak a módját találd meg hogyan, mert olyanért vagy oda akivel köszönésen kívül nem nagyon beszéltek, tehát még csak ismerni se ismered.
4/6 kamugyrosz válasza:
Miért akarnád féltékennyé tenni? Úgy se lesz az mert van egy baratnoje akit szeret és megbecsül
Ha lehet kerüld el őket és ne tedd tönkre bar szerintem nem is tudod mert ahogy leírtad tényleg bírják egymást
Keress mást azzal mindenki jobban jar
5/6 anonim válasza:
Felejtsd el. Van neki barátnője és kész.
6/6 anonim válasza:
Fetekennye tenni max olyat lehet, akit kicsit is erdekelsz, de ti szinte nem is ismeritek egymast..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!