Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy lassan ír vissza?
Figyelt kérdés
Elhívtam egy sracot úgymond randzini és bele is ment.
Nagyon jól eltudunk beszélgetni, érdeklődünk egymás iránt, viszont többször több óránként ír vissza.
Valahogy próbálok én is ehez igazodni, de én azt gondolom hogy akkor nem érdeklem annyira.
Ti mit gondoltok?
2020. ápr. 24. 00:18
1/3 anonim válasza:
Biztosan dolga van, ne akaszkodj rá ennyire. Nekem előző kapcsolatomnak az vetett véget hogy keveset írok, mindig ment a hiszti hogy nem írok vissza 3 percen belül, elhanyagolom, megcsalom, nem szeretem, ő már sír. Először 5-10 percenként válaszoltam mert közben videót nézek olvasok eszek, családommal beszélek, bármi, élem az életem. Ezzel annyit nyaggatott hogy nem is volt már kedvem beszélni, kapott félóránként egy választ, mindig bőgött ezért szakítottam. Egyébként ez egy egyetemista pasi volt :D Te ne csináld ezt, csak eltaszítod magadtól. Te is foglald el magad, csinálj valamit, ne csak az ő üzenetére várj.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát próbálom magam ahoz tartani, hogy én se egyből írjak mindig vissza.
Hát igazából nincs kivel beszélgetni mostanság szóval azért is várom.
De köszönöm a választ!
2020. ápr. 24. 00:32
3/3 anonim válasza:
Szerintem annyira jó csajnak tart hogy minden percet ki akar élvezni.
És miért
Nem vagy kevés barátnője/szexuális élménye volt élete során
Kevés a téma amihez hozzá tud szólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!