Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a törökökről? Magyar lány+ török fiú?
Az egyik közösségi oldalon kb. 2 hónapja rámírt egy nagyon helyes 17 éves török fiú. Azóta összeismerkedtünk, és többször is kifejtette, hogy nagyon tetszem neki és szeretne velem találkozni. El is szeretne hívni hozzájuk, persze csak miután lecsengett minden a járvánnyal kapcsolatban. Az igazság az, hogy az illető nekem is nagyon megtetszett és szívesen ki is mennék hozzájuk. Egyedül attól félek, hogy ugye Törökországban teljesen mások a szokások, mint itt, Európában beleértve persze a vallást is. Félek, hogy ők másképp kezelik a nőket, és nem néznék túl jó szemmel, ha bemutatna a fiú a családjának egy európai, teljesen eltérő gondolkozású lányt. Persze olvastam, miszerint ma, a 21. században már nem nagyon fordul elő ilyen, de akkor is kettős érzelmeimet vannak ezzel kapcsolatban.
Ti mit tanácsolnátok vagy tennétek a helyemben?
Értelmes válaszokra lennék kíváncsi.
A barátnőm török, én vagyok magyar. Törökország muszlim, de nem úgy mint pl az arabok. Nincsen olyan, hogy a férfi a minden. A nők ugyanolyanok mint itt,nem sokan hordanak hijabot. Aki annyira követi a vallast,o össze aem jön nem muszlim lánnyal, mert a vallas nem emgedi.
Remélem aki a szervkereskedesrol irt, az beszwlt mar törökkel, mert gondolom nem. Nem az agymosasra kene hallgatni.
De persze, én aem azt mondom, hogy menj ki, mert ne menj. De nem azért nert török, banem mert idegenhez eleve nem megyünk, ha magyar akkor sem.
És Törökország európai, vagy azsiai felén él? Az sem mindegy
Magyar mentalitás. Mert ugye ha egy török olyan, az összes. És nem, "hivatalosan" ott sincs több barátnője egy férfinak, mert többnejuseg Törökországban nincs.
Mondottam volt, az sem mindegy, hogy ázsiai török vagy európai török.
Milyen jo az, amikor emberek ugy itelkeznek es formalnak velemenyt, hogy nincs is sajat tapasztalatuk vagy van 1 rossz tapasztalatuk. Ha magyarkent van 1, sot tobb rossz tapasztalatod egy magyar fiuval akkor sem fogod azt mondani, hogy ilyenek ezek a magyarok...
Nekem vannak torok barataim es torok baratom is volt evekig, valamint viszonylag sok idot toltottem kint.
Vannak, persze hogy vannak olyan torok ferfiak, akik nem fognak becsulni, rosszul bannak veled stb. De ugyanugy vannak normalisak es felvilagosultak is.
Ennek ellenere en vigyaznek vele, de nem azert, mert torok, hanem mert egyszeruen a ferfiak tobbsege nem hosszu tavu, komoly kapcsolatot keres az interneten kulfoldi nokkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!