Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a lány esetetek?
Fehér, Heteroszexuális, keresztény 20 éves fiú vagyok, nekem a lányideálom,
Külső: 170 cm alatti, vékony, fehér bőrű, barna/szőke hajszínű, szemszíne tejesen mindegy,
belső: legyen konzervatív, szeresen sportolni, legyen kedves, legyen jó humora, ne legyen se vegán, se vega nagyjából ennyi.
Fehér, Heteroszexuális, sátánista 21 éves férfi vagyok, nekem a lányideálom,
Külső: 150-165 cm az ideál , félig színes haj,
Belső: legyen értelmes, kicsit arrogáns mint én.
Biztos tudnék még írni dolgokat de ha ez megvan akkor már nem érdekel semmi :D
Legyen aranyos, őszinte, megértő és hűséges.
Külső: nem ez a lényeg, de ha lehet válogatni, akko legyen nagyon kis melle, nagy, lapos feneke, sötét, hosszú haja, és fogszabályzója.
Külső: hajszín: ami jól áll neki, rendezett, nem kócos, nem töredezett.
A színe mindegy.
Bőrszín: fehér, de lehet barna is.
Szemszín: Mindegy, de a kék az jónak számít és ritka
Külsőségek:
Testmagasság: 150-160 cm
Testtömeg: 50-60 kg
Tetoválás előny
Belsőségek:
Legyen kedves és ne csak egyszavas válaszokat adjon, tudjatok közös témákról beszélni, hasonló legyen az élet stílusotok.
Fehér, heteroszexuális, valamiben hívő (nem vallásosan), 21 éves fiú vagyok, nekem a lányideálom,
külső: fehér, max. 180 cm, hajszín mindegy (a hullámos vagy göndör frizura vonz), kék vagy zöld szemek, szép, kerek arcvonások, inkább teltkarcsú, mint vékony, és ne legyen teljesen lapos (remélem ez annyira még nem 18+)
belső: intelligens, olvasott, jóízlésű, melegszívű
17 éves, 156 cm-es törpe vagyok. :D
Külsőre nincs konkrét esetem.
Legyen humora, legyen véleménye a dolgokról, szeressen sztorikat elmesélni, legyen pozitív. De, ha nem az, nem baj, mert én pozitív vagyok.
Szeressen enni. Legyen kedves másokkal.
Hiába írtam le ezeket, ha valakit megkedvelek és tetszik a stílusa, biztosan lesznek pontok, amelyek nem egyeznek. Ez pedig nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!