Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy van esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy van esélyem?

Figyelt kérdés

Nos van egy ismeretlen srác, akire ráírtam hogy van-e kedve beszélgetni, mert szimpatikusnak tűnt.

Aztán igent mondott és azóta jókat beszélgetünk.

De nekem tetszik külsőleg és belsőre is szimpatikusnak tűnik és lehet később eltudnék vele képzelni egy kapcsolatot.

Viszont nem tudom hogy ő mit gondol rólam.

Ezt hogyan deríthetném ki?

19/L

2020. ápr. 20. 01:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Küldjél magadról képet és kérdezd meg bejössz e , meg hogy milyenek tart belsőre.
2020. ápr. 20. 01:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem szoktam magamról képet küldeni.
2020. ápr. 20. 02:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ő honnan tudja hogy te hogyan nézel ki?
2020. ápr. 20. 02:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Amit írok azt nem valószínű, hogy bárki is használná élesben de nekünk fiúknak az lenne a legegyszerűbb és a legjobb megoldás ha csak megkérdeznéd, hogy neked tetszek?

És akkor egyértelmű a dolog :D

De amúgy ha ezt nem vállalod be akkor csak beszélgessetek tovább. Ha egy fiúnak nem tetszik valaki azzal nem nagyon szokott vagy csak rövid válaszokban beszél mert van jobb dolga is.

2020. ápr. 20. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!