Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ha belikeoljatok valaki regi kepet/kepeit facebookon, akkor tetszik az a srac vagy akarkinek csinaltok ilyet ha kicsit is tetszik a kepe?
Én fiú vagyok, de
Like = tetszik
Ne gondoljatok már mindent túl könyörgöm.
Ha csak egyet, akkor az semmi.
Nekem 1 olyan tapasztalatom volt, hogy kilikeolta azokat is amiket már likeolt, és újra be. Ezért kaptam egy csomó értesítést. És valóban azt akarta, hogy ráírjak. Kb 2 éve volt ez, aztán átcseszte a fejemet, és még csak el se merte mondani az igazat.Most megint megcsinálta a like rohamot, de nem írtam.
Aki ennyire beszari, hogy nem mer rád írni, azzal felesleges kezdeni.
Én lány vagyoook!
És a válasz IGEN! Nalam is elofirdul neha hogy rátalálok valakire vagy megismerek valakit de ugy igazabol kontakt nem tudott letrejonni eźert az amolyan finom jelzes hogy "hahooo! Írhatnál mert én nem mereek!" Gáznak hangzik? Lehet az, de szerintem mindkét nemnek megvannak a hülyéi. Szerintem örülnének ha rájuk írnál (én örülnék ha ilyen valaha megtörténne😅)
Ja ha a lányok képeit nézegeted és véletlen be lájkolod akkor szopacs mert ha neki nem jössz be akkor tudja, hogy egy perverz vagy aki a képeit nézegeti xD
Fordított helyzetben ha egy lány lájkol akkor bármi lehet. De valamiért nézegeti a régebbi képeidet is nyilván mert érdekled. Ha nyom rá likeot akkor sztem biztos bejössz neki. De ez sose 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!