Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha tetszik a fiú írhatok neki?
Miért ne írhatnál?
Mikről szoktatok beszélni?
Egyértelmű, írj rá nyugodtan :) Kérdezhetsz róla is, ami érdekel téged, a napodat is elmesélheted, a lényeg, hogy írj rá tényleg
19/F
Hozd fel az aranyérműtét kérdését!Tuti rádgerjed tőle!
52/Transz
Én szeretek kezdeményezni, szeretek én udvarolni az elején. Ha a lány nem mutat semmi pozitív visszajelzést, hagyom a fenébe. Ha partner a dologban, visszaírogat, beszélgetünk, az jó. De egy idő után azért elkezdem unni, ha ő semmit nem tesz bele, mindig csak én erölködöm. Gondolok itt arra, hogy ő mondjuk sose ír rám, sosem kérdez rá dolgokra. Elfogy a türelmem és hagyom, ha nem látom, hogy ő is úgy akarná, mint én. De ez én vagyok, mindenki más.
Érzékeltesd vele, ha érdekled. Mondj neki szépeket néha, hogy tudja, nem hiába csinálja. Egy ilyen dologhoz két ember kell. Ha benne vagy, csináld, ha nem, hagyd, ne játssz vele.
Szerintem.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!