Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejelöljem szerintetek Messeng...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöljem szerintetek Messengerb? Hány % hogy emlékszik rám?

Figyelt kérdés
Tetszett egy lány oviban, tegnap néztem meg először az FB profilját, és olyan mintha rögtön beleszerettem volna újra, de ő 40km-re lakik.Szerintetek ráírjak?

2020. ápr. 18. 12:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Messengeren*.Amúgy kb. 10 éve volt.Vagy kevesebb.
2020. ápr. 18. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ráírhatsz, nincs mit veszíteni igazából. 40 km pedig nem sok. Amúgy persze, lehet emlékszik rád. Én speciál oviból nagyon sok emberre emlékszek, kb. mindenkire, akivel egy csoportban voltam.
2020. ápr. 18. 12:36
 3/4 anonim válasza:
100%
Egy próbát megér.:) Csak ne úgy indítsd a beszélgetést hogy egyből nyomulsz először csak úgy lazán.
2020. ápr. 18. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 37%
2020. ápr. 19. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!