Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Szóval 18L vagyok és sokáig beszélgettem egy fiúval, március elején találkoztunk is már...a lényeg hogy nagyon jól elvoltunk. Teljesen biztos vagyok abban hogy bejöttem neki,szinte mindig ő írt nekem. Viszont a tali után egyszer csak nem keresett, ekkor én írtam rá (mivel ő elég felénk fiú, én meg azt hittem hogy azért nem ír mert azt gondolja hogy nekem ő nem tetszik)..örültem is hiszen ugyanolyan jól elbeszelgettünk de ő továbbra sem keresett magától. Én meg annyiban is hagytam a dolgot mivel azt gondoltam hogy már nem érdeklem. De az a helyzet hogy nagyon hiányzik és szeretnék vele újra beszélgetni. Még is mit írhatnék neki most? Vagy írjak neki egyáltalán? Mennyire jó ötlet?

Illetve mit gondoltok a helyzetről?

2020. ápr. 16. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd, okkal nem keres. Te kerested, mutatva hogy meg mindig érdeklődsz iránta, viszont ő már nem keres. Fontos hogy tudd ha egy lány keresi mindig a fiút, a fiú elveszti az érdeklődést a lány iránt, ok jobban szeretnek hajtani egy lányért, lehet túl kedves voltál vele és jobban beleillesz “baráti kapcsolatba” minthogy “szerelmibe”. Ha te is csak a barátja szeretnél lenni akkor keresed, de amúgy szerintem ne.
2020. ápr. 16. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá hogy mi az oka ,lehet csak nem akar nyomolósnak tünni
2020. ápr. 16. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha találkoztatok személyesen és után történt ez ha jól értettem akkor egyértelműen nem ilyennek gondolt. A képeken jobban néztél ki vagy valami. És mivel ez a jó fiú valószínű, hogy egy csíra így mindent bevágott a kukába és már szóba se jöhet nála a dolog. Valószínűleg a személyiséged tűrhető volt de az se fogta meg igazán. Így meg meg könnyítetted a döntését.

Remélem érthető a dolog. A lényeg, hogy egy csíra a srác.

2020. ápr. 16. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld és értem is hogy mit akartok mondani, csak az a baj hogy nem tudom őt kiverni a fejemből:(
2020. ápr. 16. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!