Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irjak neki vagy ne?
Figyelt kérdés
18L 2eves kapcsolatom volt, de par napja szakitottunk tuo sok veszekedes, négyzeteltérés es feltekenyseg miatt, korabban mar szakitott velem de mindig adtam neki egy ujabb eselyt. Nagyon szerettem es o volt az eletem kozeppontja. Ra tamaszkodhattam es mindig mellettem volt. A csaladi helyzetem borzasztó es ő itt volt nekem, de mar nincs. Barmit teszek allandoan ra gondolok o jut az eszembe. Nem tudom mit csináljak. Nagyon hiányzik.2020. ápr. 16. 15:31
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne írj. Ha fontos vagy neki majd ír.
Persze lehet, hogy most szar lesz egy ideig de bírd ki.
Biztos vannak rajta kívül ismerőseid akikkel tudsz beszélni. Vagy ha nagyon nincs senkid akkor írj priviben.
Minden rendben lesz idővel ^^
2/3 anonim válasza:
Figyi mivel ennyire sokat veszekedtetek ez nem volt jó kapcsolat.Nyílván 2 év az sok idő így nem is fogod tudni csak úgy elfelejteni 1 perc alatt de higyj nekem ahogy múlnak a napok,hetek,hónapok könyebb lesz neked mert az emléke halványodik és nem fogsz már rá gondolni.Semmikép ne írj neki mert akkor minden kezdődne elölről és az neked/neki se jó
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm! Nem irtam neki és tényleg jobb már, bár azert neha meg eszembe jut. De csak pozitivan 😊
2020. máj. 6. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!