Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem elég sok lánynak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elég sok lánynak a szó szerinti minden?

Figyelt kérdés

Apa nélkül nőttem fel, legalábbis sok nevelő apám volt de sosem volt apa-fia kapcsolat, emiatt annyira számítok férfias ak mint anyum.

Lehet hogy ez a baj velem?

Nem vagyok egy jó képű srác, viszont némi szeretet hiány szorult belém, amit úgy mutatók ki (szerintem) hogy mindent megteszem másokért hogy boldogok legyenek. (főleg lányokra igaz)

Ritkán vagyok igazán szerelmes de ha igen akkor nem félek kijelenteni így nem "crusholok" senkit.

Nem félek a vissza utasitastol hiszen tudom hogy nem vagyok tökéletes.

De a lenyeg: Volt 3gy barátnőm akivel elvesztettem, megprobaltam mindent hogy jobban szeressen (kontakt lencsét hordtam, mindent amit kért megkapott) de kövi nap írásba szakított velem.

Máskor megcsaltak mikor "szünetbe voltunk" de ő engem "szeret" csak "kancás" volt. Mindent próbáltam megadni amit kért...

Most még nagyon... Eszméletlenül szeretek egy lányt. De a karantén miatt nem tudok mindent megadni neki, és amúgy is... Csak barátilag szeret de annál kicsit jobban de nem szerelemből (amit nem tudok megerteni hogy mit szeretne)

Mit tudnék még csinálni a mindenen kívül? Miért nem elég sokszor? Remélem csak azért nem értem mért gyerek vagyok... És felnőtt koromban jobb lesz... Nem tudom :(

F/16

2020. ápr. 11. 00:32
 1/6 Thispain ***** válasza:
94%
Először is, ne próbáld elérni semmivel, hogy egy nő szeressen. Csak azért tegyél meg neki dolgokat, mert szereted. Ha a nő, akiz szeretsz, viszonozza a szeretetedet, azt nagy valószínűséggel csak miattad fogja tenni, és nem azon dolgok miatt, amiket odaadsz neki, vagy megteszel érte. Fordított esetben nem érdemes vele lenned.
2020. ápr. 11. 00:44
 2/6 anonim ***** válasza:
31%

Balfac vagy már bocsi.

Kapcsolatban nincs olyan hogy szünet. Ha szünet van az már régen rossz, akkor inkább szakítsatok és ninxs ilyen. Ha valaki nem fogad el (pl mikor mondtad hogy már kontaktlencsét hortál) úgy ahogy vagy akkor ő nem szeret téged. Kapcsolatban persze akarva akaratlanul is változol picit, de az más dolog. Az nem azért kell hogy szeressen vagy kedveljen, hanem mert ezzel jár egy hosszútávú kapcsolat (ebbe nem mennék nagyon bele, mert hosszú lenne).

Ne akarj másoknak megfelelni, ne lesd minden óhajukat. Szép mikor figyelmes vagy, de a papucsot sokan nem szeretik, tudd hol a határ. Meg mindíg csak annyit adj magadból ami szükséges, hogy rényleg azért szeressen aki vagy.

Pl ha én neten ismerkedem elmondom azt hogy 185cm magas kb 100 kiló vagyok, meg infós. Már csajba kezd kialakulni egy kép, hogy tuti valami kicsit kövérebb kocka vagyok. De ha így is szimpi vagyok neki akkor biztos a személyiségem az ami megfogta és nem pl az, hogy azért vagyok 100 kiló mert van egy picit komolyabb izomtömegem, meg pl most kockás hasat szeretnék (vagyis kockásabbat, mert nem látszik szépen). De minek kezdenék pl ezzel, mikor ez sok lánynak imponálna? Pont nem ilyen felszínes csajokat keresek.

Neked is javaslok valami hasonlót, hogy tényleg ne az ilyen csajokat fogd ki, meg aki hamar bele megy a szexbe azzal tartós kapcsolatra nem igazán érdemes tervezni. Valamint olyannal se aki miattad dobta a párját, mert ugyan úgy téged is fog dobni.

2020. ápr. 11. 02:22
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Úgy tűnik erős megfelelési kényszered van és túlságosan elveszted magad egy kapcsolatban. Jó felé nézelődsz a problémák után mikor a családi helyzeted taglalod, nagy eséllyel amiatt van egy ilyen oldalad.

A szeretetet nem tudod kierőszakolni és mindent sem kell megtenned, mert nem egészséges és engeded magad elnyomni. Te vagy az aki rögtön alárendelt szerepet vállal a kapcsolatban, te sugárzod azt hogy értéktelen vagy, ezért a másikban hasonló érzéseket keltesz és előre vetíted hogy semmibe fog venni.

Nem kell aggódni, ha rájössz mi okozza ezt pontosan és elkezded tudni kezelni, akkor egyre jobb és jobb kapcsolataid lesznek. Ehhez ajánlanék szakembert, beszélj anyukáddal hogy mit érzel, milyen gondod van és hogy ezzel kapcsolatban kérnél segítséget. Nincs ebben semmi szégyen vagy gáz, neked lesz csak jobb hogy nem olyan élményeid lesznek mint amikről írtál.

2020. ápr. 11. 07:21
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Lányként írok.

Amit a kettes ír, az teljesen igaz. Ne adj meg mindent a lányoknak, csak h boldogok legyenek, mert ha ez túlmegy egy határon, akkor tényleg kissé papucs hatást kelt, meg sztem férfiatlan. Persze legyél udvarias, meg mutasd ki hogy szereted meg minden, de nem attól fog őszintén szeretni, hogy olyan dolgokat teszel, amiről ordít, hogy a természetes énedhez semmi köze nincs, és hogy te is kényelmetlenül érzed magad a szituban.

Mindezektől függetlenül hajrá, lesz olyan lány aki azért szeret, aki vagy:)

Gondolj arra, hogy ő is valahol éppen a k.cs.g fiúktól szenved🤷

2020. ápr. 11. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem igaza van a 2-nek mert ha egy kapcsolatban szünet van akkor az nem jelent túl jót!Szerintem nem jó az amit csinálsz hogy ha a lány azt mondja hogy hordjál szemüveg helyett mást akkor te megteszed mert az ilyen emberekből lesz később a papucs férfi nagy százalékban.Szerintem te rossz lányokat fogtál ki mert vannak olyan lányok is akik nem akarnak megváltoztatni.Szerintem a karantén után ismerkedj.Ja és próbáld meg nem így felfogni a kapcsolatokat hogy a lánynak mindent meg kell adni.Magyarul nem kell a lányoknak kinyalni a p#psijukat mert az nem jó!Egyszer majd te is találsz egy olyan barátnőt aki szeret meg ilyenek.

L

2020. ápr. 11. 14:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Sosem érzem magam kellemetlenül de megfogadom a tanácsokat hogy ne legyek papucs ferfi/srác.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! :)

2020. ápr. 11. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!