Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16-17 évesen benőhet a feje...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 évesen benőhet a feje lágya egy lánynak?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy ha talál valaki olyat a lány aki mellett képes szakítani (nem muszájból) a pasizós szokásaival, vagy úgy minden éretlen dologgal ami jellemző a mai 16-17 éves lányokra. De ezt igazából lehetetlennek érzem az a baj. Mármint ilyen fiatalon.
2020. márc. 9. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
5 évesen sem kell szakítani a barbie babázással. Mindennek eljön a maga ideje, nem kell erővel felnőttet csinálni valakiből, aki még nincs kész rá.
2020. márc. 9. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Akinek eleve nincsennek ilyen szokásai és nem is szeretne.

Vannak akik ilyen fiatalon komoly kapcsolatra vágynak.

2020. márc. 9. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát saját példámból kiindulva igenis ez lehetséges

Tizenéves koromban pasizós voltam, 1-3 hónapnál hosszabb kapcsolataim nem voltak, sok sráccal kavartam stb...

17 voltam mikor megismertem a jelenlegi páromat(21 vagyok) és akkor, ott megváltoztam. Teljesen "felhagytam" a korábbi életstílusommal, ha ezt lehet annak nevezni

Ha talál valakit az ember akiért megéri változni akkor igenis lehetséges

2020. márc. 9. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ebbe a korosztályba tartozom, és sosem akartam ”padizni”. A bulik meg ilyesmik sem izgatnak, még a gondolatától is rosszul vagyok...

Szóval nem lehetetlen. Csak ritka. Én is alig találtam magamnak normális, hozzám hasonló barátokat.

Az éretlen alatt gondolom azt érted, hogy instagramra meg tiktokra, meg mit tudom én, milyen oldalakra posztolgatnak magukról képeket, videókat. Abban én sem hiszek, hogy valaki csak úgy leszokik erről. Egyszer csak felnő, és rájön, milyen szánalmas ez. Elötte nem várható változás. Ezért vagyok képtelen normálisan komunikálni a kortársaimmal. Mert már csodabogárnak számítok, csak mert szeretek olvasni, és olvasok is, szinte állandóan.

2020. márc. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!