Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 évesen benőhet a feje lágya egy lánynak?
Akinek eleve nincsennek ilyen szokásai és nem is szeretne.
Vannak akik ilyen fiatalon komoly kapcsolatra vágynak.
Hát saját példámból kiindulva igenis ez lehetséges
Tizenéves koromban pasizós voltam, 1-3 hónapnál hosszabb kapcsolataim nem voltak, sok sráccal kavartam stb...
17 voltam mikor megismertem a jelenlegi páromat(21 vagyok) és akkor, ott megváltoztam. Teljesen "felhagytam" a korábbi életstílusommal, ha ezt lehet annak nevezni
Ha talál valakit az ember akiért megéri változni akkor igenis lehetséges
Én ebbe a korosztályba tartozom, és sosem akartam ”padizni”. A bulik meg ilyesmik sem izgatnak, még a gondolatától is rosszul vagyok...
Szóval nem lehetetlen. Csak ritka. Én is alig találtam magamnak normális, hozzám hasonló barátokat.
Az éretlen alatt gondolom azt érted, hogy instagramra meg tiktokra, meg mit tudom én, milyen oldalakra posztolgatnak magukról képeket, videókat. Abban én sem hiszek, hogy valaki csak úgy leszokik erről. Egyszer csak felnő, és rájön, milyen szánalmas ez. Elötte nem várható változás. Ezért vagyok képtelen normálisan komunikálni a kortársaimmal. Mert már csodabogárnak számítok, csak mert szeretek olvasni, és olvasok is, szinte állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!