Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem most mi van vele akarja vagy nem?
Tehát szeptemberben új fiuk jöttek a busszal suliba *3 éve azzal a busszal jarok*
És az egyik fiú megtetszett novemberben rá írtam fb és össze barátkoztunk ez decemberig tartott mert utánna egy hülyeséget csináltam és le tiltott de aztán el is felejtettem nem igazan érdekelt aztán februárban az egyik volt barátnőm mellet ült a buszon és hát féltékeny lettem és fel oltott a fiú újra veszekedtünk és újra és újra aztán február 14.Én jöttünk haza a busszal fent volt a másik lány is és aztán míg be ment a busz máshova mi le szaltunk és a volt barátnőm azt akarta hogy beszeljunk de nem mert hozzam szólni. Aztán február 14.-e ota beszélünk fbn aztán ki derült hogy a fiúnak tetszik a barátnőm én persze nagyon csalódott voltam.. Aztán ugyan úgy -beszélgettünk és mellem ült a buszon aztán azon a héten egyik nap ketten jöttünk haza és a buszon -hát smároltunk azóta ugyan úgy beszélünk de mondta h ő csak velem szeretné stb..stb.. De. Nem járunk es mar a volt barátnőmel se beszélünk mert össze vesztem vele a fiú miatt
Tehát tok jól el voltunk ezzel a fiúval smároltunk 2 hónapja -beszélgetünk de eddig minden jó volt most meg már 3 napja vissza sem ír.. írni nem merek neki mert félek hogy zavarom.. Most nem tudom mi is van..
Okok legyen úgy de meg mindig nem értem hogyan jön ez ide tudod
NE OFFolk! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiirottól teljesen eltérő keretesek feltételébe akkor hogy jön ide a vírus? Láttom nagyon nem tudod fel fogni hogy mi is történik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!