Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni a Volt barátnőmet, pedig mar bő 2honapja szakítottunk?!
Tanácsot szeretnek kérni,hogy mit csináljak,2honapja szakítottunk ,és nem tudom azóta elengedni ,mindig o jár eszembe ,mindenhol ot látom,hiányzik nagyon😔
Szakítás napján amikor megírta hogy vége szétvertem a kezemet,akkor nagyon rosszul esett,1hetig nem ettem,kórházba is voltam,fogytam
A barátnőm az exét fél évig nem tudta elfelejteni. De volt akin 2-3 hét alatt tovább lépett pedig szerette.
Az idő majd megoldja.
Hehehe
A diákszerelemből született kapcsolatom kb 3 éve ért véget és még mindig nem tudtam elfelejteni xdd
Még korai a két hónap. Általában kell egy olyan 8-12 hónap mire kezded jobban érezni magad. Vedd számításba hogy mindig emlékezni fogsz rá, ugyanúgy random előjönnek majd emlékek. Nem lesz olyan hogy elfelejted, csak nem érzed már azt iránta amit egykor.
Csak ügyelj arra hogy tovább is akarj lépni, ne pedig egy helyben toporogj rajta kattogva és reménykedve.
Figyelj
A szakítás utáni fájdalom nem fog 2 hónap alatt elmúlni, főleg, ha komoly kapcsolat volt.
Próbáld meg lefoglalni az agyad, amennyire csak tudod, próbálj meg nem rá gondolni.
Beszélgess a barátaiddal, családoddal, kockulj, játssz xboxxal, pssel, olvass, filmezz, tanulj, bármi.
Most idő kell, hogy megemészd ezt.
Kitartást :)
#2-es voltam
Játszd végig a Life is strange-t és máris beleszeretsz Chloe-ba és legalább addig is elfelejted őt.
De ne próbálkozz be nála mert már az enyém!
Ha szeretnél írj nyugodtan.
#2 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!