Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom elfelejteni a Volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni a Volt barátnőmet, pedig mar bő 2honapja szakítottunk?!

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnek kérni,hogy mit csináljak,2honapja szakítottunk ,és nem tudom azóta elengedni ,mindig o jár eszembe ,mindenhol ot látom,hiányzik nagyon😔

Szakítás napján amikor megírta hogy vége szétvertem a kezemet,akkor nagyon rosszul esett,1hetig nem ettem,kórházba is voltam,fogytam

2020. ápr. 8. 23:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm az exét fél évig nem tudta elfelejteni. De volt akin 2-3 hét alatt tovább lépett pedig szerette.

Az idő majd megoldja.

2020. ápr. 8. 23:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hehehe

A diákszerelemből született kapcsolatom kb 3 éve ért véget és még mindig nem tudtam elfelejteni xdd

2020. ápr. 9. 00:43
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Még korai a két hónap. Általában kell egy olyan 8-12 hónap mire kezded jobban érezni magad. Vedd számításba hogy mindig emlékezni fogsz rá, ugyanúgy random előjönnek majd emlékek. Nem lesz olyan hogy elfelejted, csak nem érzed már azt iránta amit egykor.

Csak ügyelj arra hogy tovább is akarj lépni, ne pedig egy helyben toporogj rajta kattogva és reménykedve.

2020. ápr. 9. 04:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Próbálok tovább lépni de nem megy
2020. ápr. 9. 10:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Figyelj

A szakítás utáni fájdalom nem fog 2 hónap alatt elmúlni, főleg, ha komoly kapcsolat volt.

Próbáld meg lefoglalni az agyad, amennyire csak tudod, próbálj meg nem rá gondolni.

Beszélgess a barátaiddal, családoddal, kockulj, játssz xboxxal, pssel, olvass, filmezz, tanulj, bármi.

Most idő kell, hogy megemészd ezt.

Kitartást :)

#2-es voltam

2020. ápr. 9. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Játszd végig a Life is strange-t és máris beleszeretsz Chloe-ba és legalább addig is elfelejted őt.

De ne próbálkozz be nála mert már az enyém!

2020. ápr. 9. 15:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Első és legfontosabb NEM TESZUNK KÁRT MAGUNKBAN! Amúgy nekem is azt tanácsolták ilyen esetben Mindig hogy ismerkedj új emberekkel Kosd le magad. Sosem hittem ezeknek de igazuk lett. Szóval most te nehéz helyzetben vagy mert ugyebár nem ajánlatos kimenni de akkor otthon próbálj meg másokkal beszelgetni valamilyen oldalon ismerkedj a neten. Ha van kerted menj ki edz akkor még az energiadat is le tudod vezetni, barkácsolj attól hogy fiú vagy süss főzz nézz filmeket de ne ilyen témájút. Túl leszel rajta. Sok sikert!
2020. ápr. 9. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél írj nyugodtan.

#2 vagyok

2020. ápr. 9. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Keress új társat, aki jobb az exnél. Aztán megoldva az a probléma is, hogy rágondolsz, hogy hozzá hasonlítod az utódját(vagy éppen azt kevésbé szereted)
2020. ápr. 9. 21:24
 10/12 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
2020. ápr. 10. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!