Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg?
Az ilyeneket lehetetlen meggyőzni akármilyen fából faragtak.
Egy találkozás nagyon talán, azt is csak valami hazugsággal, de inkább felejtsd el.
Érdekes, pont az előbb találkoztam az "Egy véletlen kérdés" opcióval ennek a magyarázatára. Ott a lány akarta tudni, hogyan tartsa meg a srácot barátjának, aki többet akar barátságnál. Az egyöntetű válasz az volt, hogy sehogy, mert ha egyszer vonzalom van, akkor nem tudtok csak barátok lenni. Ezt eléggé elszúrtad. Előbb barátkozni kellett volna, nem lerohanni. Nem tudhatod, hogy készen áll-e már egyáltalán egy kapcsolatra lelkileg. Anno én is így voltam, 14 éves korom óta minden bajom volt, hogy szeretnék egy kapcsolatot, de az a kettő, ami 14 és 16 éves koromban összejött, világosan megmutatta, hogy még nem vagyok készen rá, akármennyire is hiányzik. Na mindegy.
Saját vélemény: szerintem ne akard meggyőzni, igaza van. Fura lenne egy olyan sráccal barátkozni, aki nyíltan bevallotta, hogy nem barátkozni akar. Én sem hinnék neked. Azt gondolnám, hogy előbb ajtóstól rontasz a házba, aztán mikor kitessékelnek, visszakopogsz. Hogy biztosan nem arra megy az egész, hogy barátkozzunk, hanem, hogy meggyőzz, hogy mégis kezdjek veled.
Szerintem hagyd, ezt eléggé elszúrtad már. Minden további megkeresésével csak rontasz a helyzeten. Talán fél, egy év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!