Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Félre értem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Félre értem a dolgot?

Figyelt kérdés

Szóval van egy osztálytársam, akivel viszonylag jóban vagyok, van egy kb 12 fős baráti körünk. Lehet, hogy én gondolom túl a dolgot, de lehet, hogy szerelmes belém. Konkrét jeleket most hirtelen nem tudok mondani, mint például a szemkontaktus (mert én akármennyire gáz is, de kerülöm mindenkinél) vagy, hogy megérint, viszont ugye van a baráti kör és ha mondjuk többen kezdünk el beszélni, akkor mindig felém fordul és az érdekli, hogy én mit mondtam, néha elkezd csak velem beszélni és hasonlók. Nyilván a mostani helyzet miatt nem nagyon tudnék mit csinálni, de nagyon idegesít, hogy nem tudom, hogy mi van. Skype-on beszélgetünk a többiekkel és a múltkor például egy másik haverunkat hívta játszani, erre mondtam, hogy most nekem is megjött hozzá a kedvem és ő egyből mondta, hogy jó, akkor menjek vele, neki bármikor jó, már most is (és akitől eredetileg kérdezte az már nem is érdekelte). Ezek lehet, hogy egyáltalán nem jelentenek semmit, de valahogy furán viselkedik velem. A többi lánnyal nem csinál ilyeneket, csak velem.

Igazából nem tudom, hogy nekem tetszik-e. Sosem voltam még szerelmes, nem tudom, hogy milyen érzés. Külsőre sem tudom eldönteni, de mostanában egyre többet gondolkozom ezen és ez lehet, hogy jelent valamit.

A legfontosabb kérdés az lenne, hogy szerintetek túlgondolom-e, vagy tényleg lehet valami? Ha van, akkor hogyan tudom kideríteni, milyen jeleket tud küldeni és ha esetleg rájövök, hogy én is szeretem akkor én mit csináljak? A haverjainál nem akarok rákérdezni (leginkább mert én is jóban vagyok velük meg amúgy is). Előre is köszönöm a válaszokat, remélem nagyjából érthetően írtam le!

2020. ápr. 7. 01:01
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Ez csak az én véleményem de szerintem túl gondolod.
2020. ápr. 7. 01:04
 2/5 anonim válasza:
100%
Szerintem ezek lehetnek jelek is. De nehéz így megmondani. Ha tetszik neked próbálj felé te is közeledni, írj rá, beszélgessetek skypon kettesben. Ha beszélgetést kezdeményez ,és mindig megkérdezi milyen napod volt, mit csináltál, vagy érdeklődik mit szeretsz akkor biztos lehetsz benne hogy tetszel neki. Majd írd meg a fejleményeket.
2020. ápr. 7. 02:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ezek lehetnek a tetszés jelei, de az is lehet hogy egyszerűen csak figyelmes, kedves veled, mint egy baráttal. Ha neked tetszik, akkor szerintem is próbálj meg közeledni felé, aztán úgyis kiderül majd hogy hányadán is álltok. :)
2020. ápr. 7. 12:34
 4/5 Helpme! válasza:
100%

Nem vagyok túl jártas a témában, de remélem segítek

Szerintem!! nem biztos, hogy szerelmes beléd, de legalábbis tetszel neki

2020. ápr. 8. 17:57
 5/5 Bence Baksa Official válasza:
100%
Szerintem csak tulkomplikalod a dolgot. Talalkozz vele kettesben, és beszéld meg ezt a dolgot, hogy ő hogyan is viszonyul hozzád.
2020. ápr. 8. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!