Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek miért értik félre...

Szerintetek miért értik félre ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy hogyha felmerül a téma, hogy ott aludna valaki a barátjánál/b.nőjénél,akkor a szülők mindjárt azt gondolják, hogy meg is fog történni a dolog köztük?

Persze nem mindenkinél van ez így, tudom,és legtöbbször csak az első alkalmaknál. Nektek is így gondolkodtak a szüleitek? Megváltozott a helyzet idővel és ha igen, hogyan?

2018. máj. 5. 20:42
 1/8 anonim válasza:
97%
Feleslegesen aggódnak, előbb utóbb úgyis megtörténik ez egy kapcsolatban. Ez a te magán dolgod, el kell fogadniuk
2018. máj. 5. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
sok rossz tapasztalat - mert gyakorta, ha úgy élnek, mint a házasok, egy ágyban alszanak, előbb-utóbb házasélet lesz belőle, s nem ritkán unoka
2018. máj. 5. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
3%

Tudod a szülők is voltak fiatalok, és ők is aludtak a barátjuknál/barátnőjüknél. Ha tombolt a nagy szerelem akkor bizony hiába esküszik meg a fiatal, hogy nem lesz szex, de lesz. Vagy minimum egy kis petting..

Én is voltam fiatal, én is aludtam a barátomnál, én is megesküdtem, hogy nincs szex. Minket a szülők külön szobába tettek, mégis hajnalban átjött.(jaj a régi szép idők..)

Szóval sok szülő csak azt nem akarja, hogy ugyanazokat a hülyeségeket hibázza el a gyerek amit ő is tett. De végül is mindenki a maga hibáiból tanul.

Amúgy meg ha egyszer te leszel egy tinédzser anyukája, te is ellenezni fogod az együtt alvást, és te sem fogod elhinni, hogy csak aludni fognak..:)

2018. máj. 5. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Nekem is ilyen volt az anyósjelölt,amíg fel nem világosítottam hogy nyugodjon meg,tényleg csak alszunk,délelőtt már kiszeretkeztük magunkat :) (18/F és 16/L)
2018. máj. 5. 21:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi valaszokat, várok még tovabbiakat(:

Nekem az anyukám az, aki nem engedi. Nem csak most.. Tudom, hogy nyáron sem örülne neki:/

2018. máj. 5. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
Hány éves vagy,16 alatt én se örülnék,17 -18 van komprumisszum,megbeszélés, 18 után meg már semmi közöm hozzá.
2018. máj. 5. 23:01
 7/8 A kérdező kommentje:
17 vagyok :)
2018. máj. 5. 23:19
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Sok családban szokás az ittalvás-ottalvás kicsi gyerekkortól kezdve, tehát ez nem is kötődik párkapcsolathoz. Így nem is kötődik a szexuális vonzalomhoz az együttalvás. Szóval én nem tudom.
2018. máj. 6. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!