Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez lehet több részéről, mint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet több részéről, mint sima baráti szeretet?

Figyelt kérdés

A fiú haverom nagyon szerette volna, ha egy osztályba megyünk, de nem így lett. Egyik órán láttam hogy random néz, és csak úgy mondta, hogy olyan jó lenne ha én is arra a tagozatra jönnék, mint ő. Vannak közös tanáraink, és az egyiknek a diú elmondta (a saját osztálya előtt), hogy én milyen jó vagyok ebből meg abból a tárgyból stb. A tanár pesig azt ezt személyesen továbbmondta nekem. Illetve egyszer lesérültem, és egész délután egy padon ültem, ő ahelyett hogy ment volna szórakozni atöbbiekkel hozzám ült le dumálni és amikor hívták sem ment.

17/L

2020. ápr. 6. 06:54
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Persze

Ezek alapjan eleg nyilvanosan adja a jeleket szerintem. Meg ha masoknak is beszel rolad meg a tarsasag helyezz inkabb veled marad.

2020. ápr. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!