Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem ír vissza az exem és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ír vissza az exem és nagyon hiányzik. Nem tudom mit tegyek. Calaki tud adni tanácsot?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve szakítottam de azóta is szoktunk beszélni. Párszor próbált visszahódítani de nekem akkor kapcsolatom volt. Rájöttem hogy nagy hibát követtem el. És nagyon hiányzik. Nem tudom elfelejteni

2020. ápr. 5. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Megérdemlitek egymást🙄😒
2020. ápr. 6. 00:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Gáz volt, de te sem vagy jobb, hogy így sokadszorra nagy kegyesen visszafogadnád, mert épp nincs senkid.

Mellesleg akarsz te egy olyan embert magad mellé, aki egyszer már eljátszotta a bizalmad? Mi a garancia rá, hogy nem teszi meg újra? Amondó vagyok, kutyából nem lesz szalonna. Aki egyszer megcsalt, az máskor is meg fog.

2020. ápr. 6. 01:50
 13/14 anonim válasza:
100%
Nem értem egyeseknek miért kell ilyen bunkónak lenni...Lényeg hogy engedd el a srácot. Ha alapból azért szakítottál vele mert megcsalt akkor ez a kapcsolat halott ügy. Valószínűleg most is megteszi. Csak azért mert most nincs senkid nem hiszem hogy vissza kéne egyből futni az exedhez. Ez 2 éve volt. Lépj tovább.
2020. ápr. 6. 17:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a megcsalás egy olyan dolog amit nagyon kevesen bocsátanak meg,én személy szerint nem tudnám

Persze ha az embert kidobják, szakítanak egyből észhez tér, és mint láttuk nálatok is ez volt. Egy ideig kapart utánad, de belátta hogy semmi értelme. A idő szalad, és ő sem fog örökre utánad loholni

1. Ha volt barátod miért beszélgettél az exeddel?

2. Ezt hamarabb kellett volna letisztáznod magaddal, időt hagyni és szünetet tartani ki mellett lennél szívesebben

Szerintem hagyd, és lépj tovább, ha akkor nem tudtátok megbeszélni hogy meglegyen a bizalom, azt gondolom kár erőltetni ezt ennyi év után.

2020. ápr. 6. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!