Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot tudnátok adni egy fiúval kapcsolatban?
Szasz.
Az introvert/visszahuzodo egyenek elsodleges kommunikacios csatornaja az iras.
En is ilyen vagyok. Irasban vicces vagyok, de ha szoban kell beszelni, akkor nem, es nem is erzem magam jol.
A srac kedvel teged, de kerdeses h tetszel e neki annyira, hogy kilepjen a komfort zonajabol.
A visszahuzodo embereknek idot kell adni h dontsenek, es tisztelni kell a szemelyes zonajukat.
A hatranya az ilyen tipusnak h nehezen lep/dont es sokat gondolkodik.
Nem vesz reszt annyira a valos eletben mint kellene, ehelyett sok idot tolt a fejeben/gondolataival.
Siettetessel bele lehet hajszolni dontesekbe/helyzetekbe de idovel annyira nem fogja magat jol erezni es ki fog lepni belole.
Különben a nők szoktak már kezdeményezni a mai világban. Az osztrák lanyok is mondják pl. Gyere ülj le hozzánk. Franciák azt mondják hogy menjünk egy italra. A Németek hogy Kávé. 2000 magyar lányhoz mentem oda hozzá spontán úgy hogy flörtöltek és mindegyik nemet mondott ebben a stílusban. Pedig volt köztük sok csúnya és átlagos és szépek is.
A nő ismerőseim azt mondták hogy azért csináljak ezt a Magyaroszági lányok mert így akarják szívatni a férfiakat.
Nagyon kevésen tudnák flörtölni pedig a biszex fiuk nagyon tudnák.
Egy biztos.
Nem érdemes megszólítani Magyar lányt! Inkább valami pótcselekvést kell kitalálni.
Az átkozódásokról meg inkább nem is akarok beszelni. Ha meg nem megyek oda hozzá akkor meg úgy is szol valakinek hogy dugja meg mert ő éppen most stresszes.
Ha valamit akarsz valakitől valamit akkor hívd el egy kávéra úgy mint a többi külföldi. Mert mi nem szívesen ismerkedünk bukókkal.
Én a helyedben minden képen adnék még neki egy kis időt, hogy eldöntse mit akar, és finoman erőltetném, hogy legalább beszélgessünk élőben
Amúgy mi a neve annak a szivatós alkalmazásnak? 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!