Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon feltekeny tipus vagyok sajnos mit tegyek ellene?
Adott rá jelet/okot hogy ne bízz benne?
Én is féltékeny típus vagyok sajnos :/
Ő hogy reagál mármint ebből adódóan vitáztok is?
Próbáljátok megbeszélni. (Szerintem valamilyen szinten azért eléggé közre játszik a bizalom is.)
Tudom ez már klisésen hangzik de próbálj meg nem erre koncentrálni mert ha folyamatosan ez jár a fejedben az megöli a szerelmet és a boldog pillanatokat amiket eggyütt tölthetnétek .
(Ha meg pl. Már megcsalt vagy ad rá okot hogy féltékeny legyél akkor lehet nem jó emberrel vagy eggyütt.)
Sajnos így nehéz segíteni .
Ebben az ügyben magadon kell "tűrtőztetni."
Remélem segítettem valamit.
Jellemző...
Én meg örülnék ilyen barátnőnek, de egy barátnőm se volt féltékeny típus. Sőt, volt aki felhozta a hármast meg ilyenek, de nekem meg pont nem ilyen csajok kellenek.
Tanulj bizalmat!
A féltékanység a bizalom és önbizalom hiánya.
Bízz benne, hogy te kellesz neki igazán - és bízz magadban, hogy meg tudod tartani.
Ne provokáljad ki belőle, hogy bármmit tegyen azért, "ezt tételezi fel rólam, hát megteszem, hogy örüljön igazának"!
Egy kejmamor lehet egy ilyen hiszterikaval egyutt lenni, foleg eveken keresztul. Velem csak egyszer rendeztel volna ok nelkul jelenetet, az is biztos.
Amugy pszichologus kene neked, meg az, hogy szepen otthagyjon a pasid es mondjuk masfel evig maximum a sajat kezed legyen a baratod, mindjart megtanulnad ertekelni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!